Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tulevia kuvioita

Sunnuntai 11.11.2012 klo 21.48 - Teuvo Roskala


 Juuri tulee tuubista 70-luvun parhaista koottu sikermä. Sulassa sovussa niin Paranoid, Black Magic Woman, Lola, Angie, Whole Lotta Love ja kymmenet muut sen ajan helmet. Tuntuu ettei niiden lähelle pääse enää kukaan koskaan, edes tuntumaan.

 Samalla tulee mieleen siltä ja vielä parilta seuraavaltakin vuosikymmeneltäkin, miten meillä palvelut pelasi. Nyt voi vain järkeillä koska ja missä on enää mikään virasto auki. Jos yleensä on ettei sitä ole vallan pois viety. Tulli, verovirasto, posti, poliisi, vakuutuslaitokset, pankit....luettelo on pitkä ja synkkenee koko ajan. Maaseudun alasajo on nyt käynnissä isolla ryskeellä ja loppua ei näy.

 Silti veromme kelpaavat ihan yhtälailla valtion kitaan kuten ennenkin. Vielä pitää sitkistellä 2,5 vuotta ennenkuin asiaan on tulossa parannusta jos sitten ei isoa romausta jo sitä ennen.

 Kuntatasollakin elämme nyt jänniä hetkiä. Eiköhän huomenna ala sitten tapahtuun jo jossakin muodossa. Toivotaan että hyvä sopu löytyy ja asiat etenevät sutjakkaasti. Sen verran tiukat ajat on edessä. Se lämmittää että äänestäjät antoi ison luottamuslauseen koko pitäjän ja kyläkoulujen hengissä pysymiseen, ettei tarvi siihen panoksia tuhlata kuten nykyisen valtuuston loppumetreillä. Isompiakin asioita löytyy vielä kuten tuo Posan perkaaminen ja turhan byrokratian poistaminen sieltä missä se kuntatasolla mahdollista on.

Avainsanat: valtuusto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini