Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Odottelua...

Keskiviikko 14.11.2012 klo 21:50 - T.Roskala


Maanantaina olin kaupungintalolla tutustumassa tulevaan. Ryhmämme, niin nykyiset kuin suuri osa tuleviakin, kokoontui viiden aikaan Petäjässä ja kartoitimme tilannetta. Toki me uudet olimme enempi kuunteluoppilaita, mutta kyllä sitä keskusteluun tuli silti osallistuttua ihan aktiivisesti.

 Kuudelta alkoi varsinainen kokous missä tietenkin huomio kiinnittyi heti siihen että puhetta johti varapj. Katri Kujanpää eli Juhantalon Kaukon sairasloma edelleen jatkui.

Asiat eteni vauhdilla kunnes tuli kunnallisveron ja sen korotuksen aika. Se herätti keskustelua ja niinhän siinä äänestykseen asti mentiin. Eli se siitä ennen kokousta ryhmien puheenjohtajien kesken sovitusta yksimielisyydestä :) 21-14 voitti Vuorenmaan esitys ja veroprossa nousee 0,5 %. Tietää sitä että uusia säästökohteita pitää kaivaa esiin ja silloinhan esiin nousevat ilman muuta työn kuvan tarkastelu jokaisen kaupungilta palkkaa nauttivan kohdalta ja lomautukset. Nopein toimenpide jos ei lisää velkaa haluta hakea. Toki kaikki mahdollinen turha tullaan pois perkaamaan ja koetetaan saada talous balanssiin. Varmaan koko Suomessa nyt edessä sama linjaus. Kovat ajat on edessä ja silloin meillä ei ole rahaa varaa lähettää muihin maihin tai rakennella guggenhaimeja.

 Kaavakin herätti runsaasti keskusteluja mutta siinä vaiheessa jouduin poistumaan takavasemmalle enkä sitä loppuun asti kerennyt seuraamaan.

 Maanantaina ryhmät kokoontuu ja päästään paikoista neuvottelemaan. Voihan silti olla että sitä ennenkin monenlaista neuvonpitoa tullaan käymään eri ryhmien kesken, ja henkilöiden :)

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini