Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Hallitustunnusteluja"

Maanantai 19.11.2012 klo 23:18 - T.Roskala


Eilen kokoonnuimme Perussuomalaisten syyskokouksessa kaupungintalolla. Paikalla oli runsaasti väkeä ja tunnelma mitä mainioin. Kuten vaalien murskavoittajalla odottaa saattoikin. Normaalit kokousasiat käytiin lävitse ja valittiin henkilöitä eri tehtäviin. Anssi niistä blogissaan tarkemmin kirjoittikin.

Saimme myös toivottaa tervetulleeksi uuden valtuutettumme Pasi Rajalan, joka siirtyi lennosta meille demarien leiristä. Varmasti antaa meille lisäpotkua koska on jo istuvassa valtuustossakin mukana. Saimme näin lisää kokemusta kehiin. Meillähän on ensikertalaisia enemmän kuin muilla yhteensä. Kuvastaako sitten jättijytkyämme vai muilla ryhmillä paikoillaan polkemista? Ilmeisesti molempia.

 Tänään oli kaikkien ryhmien kesken sovittu ensi tunnustelut valtuuston avainpaikkoja koskien. Itse en paikalla ollut mutta varsin tuoreet tiedot sain kun seuroissa illalla olin missä kaksi meidän pappismiestämme olivat molemmat puhujina. Hieman oli mennyt eestaas sahaamiseksi, koska ensin oli tunnustettu että suurin olemme ja hetken päästä alettu laskemaan vaali-illan tuloksia missä 45 ääntä jäimme Keskustalle.

 Noo....eiköhän kaikille selvää ole että 11 paikalla isoin puolue olemme ja siitä jatketaan neuvotteluja. Isoimmalle normaalisti kuuluu valtuuston puheenjohtajan paikka ja tämä tulee olemaan selkeä linjamme tulevissa neuvotteluissa. Kun kansa on meille mandaatin antanut, tulemme sitä myös käyttämään. Mutta isoimpana tulemme tietenkin myös oikeuksistamme kiinni pitämään. Eiköhän se yhteinen sävel siitä löydy, kun pöly hiukka laskeutuu.

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini