Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Nimpparit

Perjantai 9.11.2012 klo 23.55 - T.Roskala


 Hienot menot oli Wihtiksellä tänään. Juhlittiin samalla nimppareita kuin valtuustoon pääsyäkin. Väkeä runsaasti päivän mittaan ja kaikille osallistuneille ja hengessä mukana olleille iso kiitos!

 Kunnon poliittisen palaverin tuntua oli ilmassa kun valtuustoryhmästämme paikalla oli suurin osa.Hienoja ideoita ja yhteishenkeä. Kaikki Vihteljärveläiset uuden tulevan  valtuuston jäsenet poikkesi ja kaikki samaa mieltä puolueeseen katsomatta: maaseudun hyvinvointi säilytettävä ja kyläkouluverkostosta huolehdittava. Mahtavaa samaan hiileen puhaltamista!

 Pitkin viikkoa hehkuteltiin nenä-päivällä mutta sitä ei ole tullut katsottua enää vuosiin. Tuntuu hyvin teennäiseltä ja itseasiassa pahalta, kun rahaa kerätään hyväntekeväisuyyden nimissä vieraille maille ja omat heikompiosaiset jätetään oman onnensa varaan. Yle tuottaa tämän "osta omatunto puhtaaksi" kampanjan ja me kaikki se lysti maksetaan. Tälläset pitää lopettaa ja keräyskohteeksi vaikka meidän vanhuksemme. Taustakuvaksi vaipoissaan vaikertava unohdettu laitosasukki. Heti kun yle muuttaa nenäpäivän kohteensa tälläiseksi, lupaan myös sinne lahjoittaa kolminumeroisen summan. Ulkomaille meneviä rahoja en kartuta, koska voivat mennä yhtähyvin lapsisotilaiden aseisiin.

Avainsanat: nenä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini