Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tunnusteluja

Lauantai 3.11.2012 - Teuvo Roskala


 Ollaan päästy pyhiin asti ja suurin häly on rauhoittunut vaalien jälkeen. Nyt katsellaan ja kuulostellaan, mitä tuleman pitää.

 Toripäivänä oli melkoinen kansanpaljous kun kiitoskahvit keitimme kansalaisille puoluetoimistolla. Väkeä oli ajoittain ovelle saakka ja tunnelma katossa kuten vaalien supervoittajien kannattajien keskuudessa kuuluukin olla. Nyt pitää hetki juhlistaa ja sitten alkaa taas arkinen aherrus poliittisella kentälläkin. Ovien sulkeuduttua olimme vielä reilun tunnin paikalla ja yleisellä tasolla kävimme läpi tulevaa. Onhan meidän ryhmässä 7 ensikertalaista näissä kuvioissa joten uutta on paljon.

 Eilen poikkesin Postellissa Kokoomuksen vastaavilla kahveilla ja sain onnitella läpimenneitä ja ottaa myös itse niitä kädenpuristuksia vastaan. Tunnelma oli asteen laimeampi mutta toivorikkaita oltiin sielläkin tulevasta. Ja mikä ettei, takuulla yhteistyökykyinen ryhmä heilläkin on kasassa. Sama odottava fiilis oli aistittavissa, eli nyt seurataan mikä on vaalien henkilökohtaisen "jytkyn" tehneen Kaken pelin avaus. Täpärästi Keskusta sai enemmän kokonaisääniä (45) mutta neljällä äänestyalueella kuudesta vastaavasti me. Vihteljärvellä olimme yhden edellä joten ihan tasabuukissa olemme sielläkin vaikka kylästä ehdokkaita sisään saimmekin 4-1 suhteessa.

Nyt on näiden laskelmien aika mennä arkistoon, ja aloittaa vuoden alusta uusi valtuustokausi puhtaalta pöydältä. Paljon on päätettävää ja kipeitäkin asioita päätettäväksi tulee takuulla kasvavassa määrin eteen. Niissä on vaan löydettävä se paras mahdollinen ratkaisu josta isoin etu tai pienin haitta kuntalaisille.

 Perjantaina 9.11 Teuvonpäivänä tarjoamme kahvit Wihtiksellä kaikille asiakkaille ja äänestäjille ja toivon mukaan mahdollisimman moni pääsee käväseen uusista valtuutetuistakin paikalla. Itse koitan varsinaisesta leipätyöstäni päästä paikalle iltapäivällä ja eduskunnan delegaatio ( Anssi, Jallu ja Pekka) kurvannee pihaan viiden pintaan jos kelit suosii.

Avainsanat: kuntavaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini