Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Huolestuttava suunta

Lauantai 1.12.2018 klo 23.01 - Teuvo Roskala


Joulukuinen lauantai-ilta. Hyvinkin perinteisesti meni päivä. Kaupalla oltiin, ravit ja futikset tuli seurattua. Saunassa käytyä.Ihan hyvin kaikki henkilökohtaisesti.

Mutta...vaikka kuinka koittaisi olla ihan omissa oloissa perheen kanssa, ei se tahdo onnistua tämän päivän maailmassa. Tai ainakin vaatisi täydellisen sulun ulkopuolelta tulevan infon suhteen. Toki telkkaria voi huoletta katsoa. Ylen masinoimaa propagandista aivopesua tai muilla kanavilla pyörivää uusintojen uusinta hömppää.

 Sitten kuitenkin jossain vaiheessa tulee avattua uutiskanavat. Muutkin, kuin virallisen Suomen toistamat. Sieltä silmille tulvii miten pk-seudulla nuoren vartijan kaula on koitettu katkaista ja Oulussa reilu puolen tusinaa maahan tullutta on pientä lasta hyväksikäyttänyt kukin vuorollaan.

 Ensimmäisenä pintaan tulee valtaisa suuttumus. Miten tämä on meillä Suomessa mahdollista? Ei meillä vastaavaa ollut vielä pari, kolme vuosikymmentä sitten. Eniten ihmetyttää se, että miksi näistä ei puhuta avoimesti? Ilta illan jälkeen kauhistellaan, kuinka suomalainen saastuttaa maailman mutta koskaan ei kokoonnu A-2 studio pohtiakseen sitä miten saataisiin näiden vierasmaalaisten raakalaismaiset seksuaalirikokset lapsia kohtaan kuriin.

 Suomen nykyistä "suvaitse ja ole hiljaa" linjaa kannattaa pieni vähemmistö. Median avulla he luulottelevat kansalle, että näin ajattelee iso osa kansaa. Tämä vääristynyt ja äärettömän vaarallinen suunta pitäisi saada poikki. Nyt kun vielä selvästi isoin osa meistä ajattelee ihan normaalisti näistä asioista.


Avainsanat: Suomi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini