Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Isänmaa

Perjantai 30.11.2018 klo 22:55 - Realisti


Tovi on vierähtänyt, kun tänne on tullut sanoja aseteltua järjestykseen. Tietoinen valinta. Olen halunnut mahdollisimman monen lukevan, mistä oli kyse tuossa episodissa millä taas "pääsi" iltisten sivuille. Eikä nyt ollut kyseessä mikään väärinymmärrys. Kyseessä oli puhtaasti se, mihin uskonsa perustaa. Minulle se käsitys kieltämättä on vanhanaikainen. Minä perustan sen nyt ja aina Raamattuun.

 Facebookkikin aikanaan avautui ja sinne juttuja laitoin. Erittäin tarkan seulan jälkeen, koska tiedän kuuluvani siihen likaiseen tusinaan jota seurataan 24/7. Noo..onhan meitä varmaan useampi sata jollei tuhansia. Yhdistävänä tekijänä rakkaus isänmaahan. Varsinkin siihen entiseen, mistä on iso siivu menetetty.

 Pari arempaa aihetta linkitin..mm. lihansyöntiä koskevaa ja kas kummaa...joku oli löytänyt parin vuoden takaisen juttuni missä itänaapuria kutsuin sodan aikana vakiintuneella nimellä. Puolustaessani sotaveteraaneja. Tämän nimen käyttö oli naamakirjassa täysin sallittua vielä pari vuotta sitten mutta niin vaan vanha teksti tulkittiin nyt yhteisönormien vastaiseksi.

Mitähän tästä kaikesta tuumaisi edesmennyt appiukkoni joka aikanaan joutui ryssien massiivisen tulituksen kohteeksi joen yli uidessaan. Punaisena virtasi vesi ja suurin osa taistelutovereista jäi sinne. Appiukko jäi henkiin ja pitkän sotavankeuden jälkeen palasi takaisin Suomea uudelleen rakentamaan.

Onko tästä sukupolvesta meitä puolustamaan, jos vihollinen  uhkaa? Vai riittääkö kapasiteetti vain bannien jakamiseen netissä.

Avainsanat: Suomi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini