Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Huolestuttava suunta

Lauantai 1.12.2018 klo 23.01 - Teuvo Roskala

Joulukuinen lauantai-ilta. Hyvinkin perinteisesti meni päivä. Kaupalla oltiin, ravit ja futikset tuli seurattua. Saunassa käytyä.Ihan hyvin kaikki henkilökohtaisesti.

Mutta...vaikka kuinka koittaisi olla ihan omissa oloissa perheen kanssa, ei se tahdo onnistua tämän päivän maailmassa. Tai ainakin vaatisi täydellisen sulun ulkopuolelta tulevan infon suhteen. Toki telkkaria voi huoletta katsoa. Ylen masinoimaa propagandista aivopesua tai muilla kanavilla pyörivää uusintojen uusinta hömppää.

 Sitten kuitenkin jossain vaiheessa tulee avattua uutiskanavat. Muutkin, kuin virallisen Suomen toistamat. Sieltä silmille tulvii miten pk-seudulla nuoren vartijan kaula on koitettu katkaista ja Oulussa reilu puolen tusinaa maahan tullutta on pientä lasta hyväksikäyttänyt kukin vuorollaan.

 Ensimmäisenä pintaan tulee valtaisa suuttumus. Miten tämä on meillä Suomessa mahdollista? Ei meillä vastaavaa ollut vielä pari, kolme vuosikymmentä sitten. Eniten ihmetyttää se, että miksi näistä ei puhuta avoimesti? Ilta illan jälkeen kauhistellaan, kuinka suomalainen saastuttaa maailman mutta koskaan ei kokoonnu A-2 studio pohtiakseen sitä miten saataisiin näiden vierasmaalaisten raakalaismaiset seksuaalirikokset lapsia kohtaan kuriin.

 Suomen nykyistä "suvaitse ja ole hiljaa" linjaa kannattaa pieni vähemmistö. Median avulla he luulottelevat kansalle, että näin ajattelee iso osa kansaa. Tämä vääristynyt ja äärettömän vaarallinen suunta pitäisi saada poikki. Nyt kun vielä selvästi isoin osa meistä ajattelee ihan normaalisti näistä asioista.


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi

Isänmaa

Perjantai 30.11.2018 klo 22.55 - Realisti

Tovi on vierähtänyt, kun tänne on tullut sanoja aseteltua järjestykseen. Tietoinen valinta. Olen halunnut mahdollisimman monen lukevan, mistä oli kyse tuossa episodissa millä taas "pääsi" iltisten sivuille. Eikä nyt ollut kyseessä mikään väärinymmärrys. Kyseessä oli puhtaasti se, mihin uskonsa perustaa. Minulle se käsitys kieltämättä on vanhanaikainen. Minä perustan sen nyt ja aina Raamattuun.

 Facebookkikin aikanaan avautui ja sinne juttuja laitoin. Erittäin tarkan seulan jälkeen, koska tiedän kuuluvani siihen likaiseen tusinaan jota seurataan 24/7. Noo..onhan meitä varmaan useampi sata jollei tuhansia. Yhdistävänä tekijänä rakkaus isänmaahan. Varsinkin siihen entiseen, mistä on iso siivu menetetty.

 Pari arempaa aihetta linkitin..mm. lihansyöntiä koskevaa ja kas kummaa...joku oli löytänyt parin vuoden takaisen juttuni missä itänaapuria kutsuin sodan aikana vakiintuneella nimellä. Puolustaessani sotaveteraaneja. Tämän nimen käyttö oli naamakirjassa täysin sallittua vielä pari vuotta sitten mutta niin vaan vanha teksti tulkittiin nyt yhteisönormien vastaiseksi.

Mitähän tästä kaikesta tuumaisi edesmennyt appiukkoni joka aikanaan joutui ryssien massiivisen tulituksen kohteeksi joen yli uidessaan. Punaisena virtasi vesi ja suurin osa taistelutovereista jäi sinne. Appiukko jäi henkiin ja pitkän sotavankeuden jälkeen palasi takaisin Suomea uudelleen rakentamaan.

Onko tästä sukupolvesta meitä puolustamaan, jos vihollinen  uhkaa? Vai riittääkö kapasiteetti vain bannien jakamiseen netissä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi