Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Täydessä vauhdissa

Perjantai 15.2.2013 klo 22.10 - T.Roskala


 Varsin vauhdikas viikko luottamustoimien osalta takana.

Sunnuntaina kokoonnuttiin valtuustoryhmämme kesken kaupungintalolla ja saatiin tärkeätä tietoa tuleviin koitoksiin. Varsin upeeta kokoontua kaupungin isoimman valtuustoryhmän jäsenenä ja mikä fiilis porukalla. Nyt pusketaan eteenpäin hyvällä sykkeellä!

 Maanantaina sitten varsinainen valtuuston kokous. Sitä ennen hallitus jo kerkesi vahvistaa ajoharjoitteluradan jatkon oikeudenmukaisella tavalla. Suurimmat löysi toisensa ja se lupaa pelkkää hyvää tulevaisuudessakin. Toki siitäkin päätöksestä varmaan peistä taitetaan, mutta tosiasiat on usein eri kuin mitä huoltoasemilla ja torilla kerrotaan.

Maanantain kokouksessa ei montaa asiaa listalla ollut mutta venyi silti yli kolmituntiseksi. Taitoa:n edustaja esitteli "firmaansa" ja muutama kohta pisti meidät esittään vinon pinon lisäkysymyksiä. Ojalan ja Rannan jälkeen oli mukava itsekin eka kysymys esittää: oli vahva näyte Vihteljärveläisten Perussuomalaisten halusta selvittää asiat juurta jaksain ennenkuin aletaan nimiä vetään paperiin. Puheenjohtajille tuli itsekullekin menoa jo kokouksen puolivälissä ja niin jouduttiin turvautumaan täällä harvinaiseen ratkaisuun eli 3. puheenjohtajaan! Hyvin Sari hommansa veti pitkällä kokemuksellaan. Antinkin pisti takaisin penkille kun meinasivat Paavon kanssa yhtä aikaa kommentoida :)

 Tiistaina oli sitten sivistyslautakunnan eka kokous ja se meni nopsaan enempi homman jujua selvitellessä. Mukava porukka meillä siinä kasassa. Eiköhän tuolla ryhmityksellä saada hyvää aikaan kun vauhtiin päästään.

 Keskiviikkona sitten koulutusta päätöksentekoprosessista opistolla. Kaupunginsihteeri veti kyllä tosi hyvällä ja selkeellä otteella kalvosulkeiset läpi huolimatta päälle painavasta flunssan alusta. Ääni kesti ja päätöksenteon monimutkainen prosessi aukeni maallikollekin. Lopuksi kaupunginjohtaja kertoi hieman laajemmasta näkökulmasta missä mennään ja mitä on tulossa. Ilta oli oikein onnistunut.

 Yrittäjien hallituksen kokous jäi nyt väliin päällekkäisyyksien vuoksi mutta ihan kivasti kerkesi nytkin penkissä istuun :)

Avainsanat: Päätös


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini