Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Hallitus hajoaa

Keskiviikko 20.2.2013 klo 22:18 - Teuvo Roskala


Illan a-studion alku tuli katsottua. Olihan siinä tentittävänä toisen päähallituspuolueen johtotähti.

 Mutta yllätys, yllätys...ei ollut sitä Juttaa mikä vielä vuosi sitten julisti "minä itte" tiedän kaiken ja näin se tulee meneen. Ei sinnepäinkään. Sensijaan studiossa oli väsyneen oloinen, klaamea ja kaikkensa menettänyt puoluejohtaja joka tiesi tulevan kohtalon. Vielä vanhasta muistista koitti selitellä miten kaikki menee hyvin vaikka on vaikeat ajat ja uudistukset on vaikeita eikä ne etene nopeessa tahdissa jne.  Eikä suostunut kertomaan mistään eikä mitään, millä tilannetta voisi parantaa! Ai niin...senverran paljasti etten yleensä paljasta mitään yksityiskohtia...näin siis valtiovarainministerimme. Eli sitä samaa unelmahöttöö mistä kukaan ei saa kiinni millään. Ainoastaan Jykä pystyy sanomaan enemmän sanomatta mitään. Noo..eipä voi mistään syyttääkkää sitten.

2 vuotta mennyt eikä mikään homma etene. Kaikki junnaa paikallaan vaikka suunnitelmat oli hyvinkin lennokkaat kun uusi hallitus aloitti. Normikansalaiselle oli alun alkaenkin selvää ettei näin laajapohjainen hallitus voi toimia. Ei se ole onnistunut missään muuallakaan, niin kuinka sitten just täällä pohjolan perukoilla vaikka kansa täällä niin kuuliaista onkin.

Nyt alkaa hallituksen rivit rakoilee rankasti jo sisältäpäinkin mitä Kimmo Sasin ja kumppaneiden kommentit toi julki. Jotain olisi tehtävä...

Työmarkkinaratkaisu on piste iin päälle. Jos se ei ratkea, ei hallituksella ole enään valtaa ja voimaa toimia. Ei ole helppo nakki. 3:n koulutuspäivän hyväksynnälle EK vaatii vastavoiman. Lopetetaanko pekkaset? Arkipyhät? Lomaltapaluurahat? Vai yritysten verotusta kevennetään rankasti? 

Ei kansa loputtomiin jaksa katsella jos Jutta aina vaan toistaa kuinka heillä on kansan antama valtakirja. Mikä valtakirja? Viidet peräkkäiset tappiolliset vaalit...kyllä siitä on valta ja kirjat kaukana.

Nyt saadaan alkaa valmistautumaan ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin!

Avainsanat: uudet vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini