Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalijytky!!

Tiistai 30.10.2012 - Valtuutettu Teuvo Roskala


  JESSS!!!!

 

Nyt voinee jo vähän revitelläkin :)

Valtuustopaikka tuli että helähti ja siitä suuret kiitokset kaikille Perussuomalaisia äänestäneitä ja tietty eritoten numeroa 37 :)

Vaalit oli kokonaisuudessaan hieno tapahtuma ja fiilis koko ajan hieno. Meillä oli upea jengi koossa ja todella hyviä keskusteluja sai käydä myös kaikkien muiden puoleiden ehdokkaiden kanssa. Ei kovin montaa läpimennyttä ollut jonka kanssa ei olisi kuulumisia vaihdettu, joten sokkona ei tarvi kaupungintalolle kivuta.

PS teki kyllä todellisen jytkyn Kankaanpäässä vaikka koko maassa ääniosuus ei ihan siihen noussut mihin etukäteisveikkailuni oletti. Nousua oli kyllä yli 7 % mikä lienee myös jonkunsortin ennätys. Eli jytky vaikka osa mediasta yritti sitä sumentaa.

Demarit juhli tappiotaan valtakunnallisesti kuin voittoa joka kyllä oli jo eduskuntavaaleista tuttua puuhaa. Viidennet peräkkäiset tappiovaalit luulisi herättävän ja opettajan paikan olevan liipasimella. Tällä menolla valtapuolueesta tullee pian marginaalipuolue.

Kankaanpäässä jäimme 45 ääntä siitä että olisimme olleet eka kaupunki Suomessa missä PS noussut valtuuston ykköseksi. Paikkajako meni kyllä tasan Keskustan kanssa kun molemmat sai 10 paikkaa. Takaa sen että kyläkoulut ja kylät saa vihdoinkin sen kaipaamansa rauhan. Nyt laitetaan kylät kuntoon ja elinvoimaiseksi. Koulut on siinä tärkeässä asemassa.

 Meillä 9 valtuutettua kymmenestä tulee taajaman ulkopuolelta ja koko valtuustosta n. puolet, mikä on selvä signaali että kylät täytyy pitää vireinä ja elinvoimaisina Hienoa!

Vihteljärvellä saimme 4 Perussuomalaista sisään ja sekin lienee Suomen ennätys! Upee tulos ja Mikko vielä viidentenä kehiin ja meillä hieno edustus kuten myös Venesjärveläisillä. Siellä "oppositio" juhli 3+2 asetelmalla eli järvikylistä 10 valtuutettua kerralla.

Nyt on hyvä alkaa puhtaalta pöydältä ja tehdään hyviä päätöksiä ja kaikki sen eteen, että koko Kankaanpää kehittyy ja pysyy Pohjois-Satakunnan vahvana veturina. Tämä on upea paikka elää ja asua ja sellaisena se myös tulee jatkossakin olemaan.

Kiitos.

Avainsanat: Voitto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini