Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Viimeinen rutistus

Lauantai 27.10.2012 - Teuvo Roskala, 37


 Hieman haikeana tätä nyt kirjoitan. Yksi osa elämää alkaa olemaan takanapäin. Nimittäin elämäni ensimmäinen vaalityö. Se loppuu viimeistään reilun vuorokauden kuluttua ja sitten nähdään mikä on lopputulos.

 Kuntatasolla onneksi ei ratkaise mediajulkisuus kuten vaikka eduskuntavaaleissa saati eu-vastaavissa. Niissähän on liki mahdotonta päästä läpi jos ei jossakin pippaloissa ole tutuksi tullut ja televisiossa ja iltiksen lööpeissä ollut. Hyvässä tai pahassa.

Kuntavaaleissa painottuu enemmän se mikä ehdokas on ihan oikeesti. Äänestäjät sitten ratkaisee onko hänestä päätöksentekoon vai ei.

 Siitä pitää olla hirmu tyytyväinen että kampanjointi on ollut reilua puolin ja toisin. Isoilta ylilyönneiltä on säästytty joskin aina pikkasen muistutellaan mitä on tullut tehtyä tai jäänyt tekemättä. Mutta sehän just kuuluu politiikkaan! Maan hiljaisin en itsekään ole enkä sitä koskaan ole kiistänytkään. Vaimokin on ollut mielissään kun edes joskus joku muukin joutuu jakamaan tämän eikä yksin tarvitse kuunnella kaikkea mikä mieltäni painaa asioiden hoidossa:)

Torilla oli taas hienosti porukkaa liikkeellä ja hyviä keskusteluja käytiin. Siitä olin erittäin tyytyväinen että kun pienen kierroksen tein ja Juhantalon, Kallaman, Lehtisten (Sari, Oili, Timo) ja Elomaan kanssa jutuilla olin, niin kaikilla oli sama ja selkeä päämäärä: Kankaanpää pidetään jatkossakin vahvana ja kilpailukykyisenä seutukuntana, missä ihmisten on hyvä elää ja olla. Kaikesta aistii että kovien aikojen koittaessa yhteistyö sitoo ihmiset yhteen ja talvisodan henki astuu esiin, kuten Sisko (Koskela) sen niin hyvin toi esiin kun kertoi vielä "pikkuisen" kovemmista ajoista kahvilassamme.

Siinä kahvilassa huomenna sitten jännätään illalla kuinka käy. Kaikki ovat tervetulleita!

Se taas olenko sitä yhteishenkeä toteuttamassa käytännön tasolla on nyt Sinun käsissäsi äänestäjä.

Houston vaikenee tältä illalta....

Avainsanat: kuntavaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini