Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Toritapahtuma

Sunnuntai 21.10.2012 - Teuvo Roskala 37


 Aivan upea päivä oli eilen Kankaanpään torilla. Pitkästä aikaa aurinkokin näyttäytyi ja juhlisti tilaisuutta.

Paikalla oli kaikki puolueet joilla täällä kuntavaaliehdokkaita näissä vaaleissa. Ehdokkaita oli n. 80 paikalla ja suurta yleisöä kävi torilla päivän mittaan varmaan likemmäs tuhannen.

Kaikilla puolueilla oli hyvät tarjoilut. Perussuomalaisilla hernesoppaa joka oli erittäin maistuvaa. Kaikki sitä kehui ja kunnon tykki takasi että se riitti loppuun asti. Nippa nappa. Muilta nuo eväät hieman oli tiukilla viimeisen tunnin aikana joten taisi väkimäärä yllättää.

Keskustan hotdogit oli herkullisia ja 500 katosi parempiin suihin. Kokoomuksen 40 kiloa Korpelalaista grillattiin loppuun mutta Sari kipitti lisää ja hyvää oli ja kuumaa:) SDP:n tytöt paisteli vohveleita ja niitäkin ainakin se puolentuhatta oli mennyt. Ei jäänyt sielläkään taikinaa hukkaan. Laatu oli erinomaista. Vasemmistoliiton, Kristillisten ja Vihreiden jutuilla olin myös ja kovat trahteerit oli heilläkin joskin piti hieman jo laistaa. Kahvilassamme Taina oli keittovuorossa ja piti sielläkin useempi muki juoda kun niin hyviä keskusteluja aina esiin virisi.

Kaikkiaan tapahtuma oli hieno osoitus kovasta yhteishengestä ja homman kruunasi Kankaanpään Beatles vai olisiko Agents likempänä? Hieno oli poikain esitys ja lisää tätä herkkua luvassa taas ensi lauantaina. Toivon mukaan esitys videoidaan ja voidaan sitä sitten vaalivalvojaisissa katsella, jos joku ei lauantaina torille pääse tulemaan.

Nyt sitten vaan kaikki äänestämään ja valintaa numerojen 7-42 väliltä. Luonnollisesti tipsaan 37 puolesta jos kuumaa vinkkiä kysytään:)

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini