Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kyläpaneeli

Keskiviikko 17.10.2012 klo 22.27 - T.Roskala


 Tänään oli SataKylien järjestämä kyläpaneeli kaupungintalolla, joka kaupungin taholta oli paikaksi osoitettu. Varsin juhlavaa oli istua valtuustosalissa ja vieläpä keskellä hiostettavana! Oli suuren urheilujuhlan tuntua. Anja löysi muutaman vichyn ja Sari pisti fazerit kiertään ja ilta eteni nopsaan.

 Paikalla olivat Vasemmistoliitolta Anja Vähäkoski, Keskustalta Tapio Hietaoja, SDP:ltä Jari Koivisto, Kokoomukselta Mikko Korpela, Kristillisiltä Antti Raittila, Vihreiltä Matti Velhonoja ja itse tietenkin edustin Perussuomalaisia. Nämä siis panelistit, yleisössä jota oli pari tusinaa, sitten kaikkia puolueita edustettuna joskin kahdeksan jälkeen enää lähinnä meikäläisiä. Sitkeempiä :)

 Kovinta vääntöä käytiin kyläkouluista heti kättelyssä. Aika vakiintunein rintamalinjoin. Kukaan ei suoraan tyrmännyt niitä, mutta ehdottoman kannatuksen niille antoi lisäkseni Hietaoja ja Raittila. Muilla sitten enempi tai vähempi erilaisia tulkintoja. Ei silti mitään lahtausmeininkiä kesäiseen torityyliin.

Monenlaista visioo esitettiin ja yleisön joukosta tuli hyviä kysymyksiä ja kommentteja. Lepistön kantaan kaikki yhtyi että ollaan suurta maaseutua koko Kankaanpää ja pohjois-satakunta. Ainakin näin tulkitsin.

Luodetlahti heitti varsinaisen jokerin kun pisti illan juontajan ( hymyilevä nainen SataKylistä jonka nimeä en saa nyt mieleen) kysymään käsiäänestyksellä, kuinka moni kannattaa että määräraha kyläyhdistyksille palautetaan. Se on jossain vaiheessa poistettu. Muutamien meidän käsi nousi salamana ja loputkin pienen empimisen jälkeen. Ihanaa että nyt vallitsee 100 % kannatus tuolle ja siitä tullaan myös pitämään kiinni uudessa valtuustossa! Eli ei turha paneeli tämäkään. Lisää vaan tälläsiä vaalien jälkeenkin. Vain yhteistyöllä saadaan homma eteneen.

Nyt on eka ennakkoäänestyspäivä illassa ja uudet edessä.

 Elämme mielenkiintoisia aikoja. Huomenna Sofia jakaa makkaraa torilla ja kahvilassamme joka päivä sumppia ja pullaa. Emännän kanssa olemme talkoovuorossa nyt tulevina lauantaina, joten poikkea jutteleen jos et kerkiä tai pääse Wihtikselle. Siellä juttu jatkuu ympäri vuoden:)

Avainsanat: kylä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini