Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kuntavaalit 2012

Tiistai 16.10.2012 klo 22:07 - Teuvo Roskala


Huomenna se sitten alkaa. Kuntavaalien 2012 ennakkoäänestys. Kankaanpäässä voit äänestää Citymarketissa tai S-marketissa. En huomannut kysyä Wihtistä ennakkoäänestyspaikaksi. Vihteljärvi oli viime vaaleissakin selkeä ykkönen äänestysprosenteissa. Yli 75 % mentiin, joten siinä mielessä olisi ollut sopiva paikka.

 Nyt kaikki äänestämään, koska vain sillä voit vaikuttaa. Se on kyllä ihan täyttä totta, vaikka sitä ei aina uskoisikaan, kun seuraa maailman menoa. Mutta jos halutaan siihen muutosta, niin äänestämällä kunnon jytky, se on taas päivän likempänä.

 Espanjan isoja pankkeja on taas putoamassa lisää roskapankkiluokkaan ja se tietää sitä, että pian on uusi avustushakemus liikkeellä. Taitavat sen venyttää vielä parin viikon päähän. Jykällä on suhteet kunnossa ja katastrofilta kokoomus välttynee.

 Kyseisellä puolueella on varsin terävä sihteerikkö. Tiedusteltaessa kuinka puolueet suhtautuisi siihen että pitäisikö kansalle suoda neuvoa-antava kansanäänestys ennen kuntaliitoksia ja olisiko tuloksella painoarvoa, Taru Tujunen vastasi:

" Jos 100 % kuntalaisista sanoisi, ettei halua liitosta, se olisi väkevä viesti päättäjille. *

 Ei kyllä tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa tälläsille kommenteille. Vai löytyykö jostain vielä virkamiestä joka tuota uhmaisi:)

 Demarit oli ainoa joka tylysti ilmoitti että kansalta ei mitään kysyttäisi.

Näitä kannattaa miettiä, sillä nuo kuntaliitokset on takuulla ensimmäisten päätettävien asioiden kohdalla. Ja niissä pitää jokaisella kuntalaisella olla mahdollisuus vaikuttaa. Pitää olla erittäin hyvät perusteet, jos enemmistön tahdon vastaisesti sen jälkeen toimitaan!

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini