Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vain yrittämällä tulee uutta

Torstai 11.10.2012 klo 21.17 - T.Roskala


 Mukavia tilaisuuksia nyt harva se päivä. Onhan näitä muulloinkin tarjolla kun vain saisi itsensä liikkeelle. Syksyn pimeällä se työpäivän jälkeen vaan tuntuu väliin niin kovin väkinäiseltä.

Maanantaina oli Pohjanlinnan auditoriossa koolla kaikkien ryhmien edustajat. Anssi piti lippuamme yllä. Aika samansuuntaisia ajatuksia kautta linjan joka lupaa hyvää yhteistyön kannalta. Toki oisin hieman kovempaa irtiottoa odottanut ehdokkailta parissa kohtaa missä taatusti näkemyseroja. Onneksi me kuuntelijatkin saatiin kommentoida:) Antero hoiteli juontohommat hienolla tyylillä. Saisi maikkarin ja muiden päällehuutajat ottaa oppia!

Eilen olin valitsemassa Satakunnan yrittäjille uutta puheenjohtajaa 109 muun kanssa. Ansiokkaan 8 vuoden pestin jälkeen Euran energiapakkaus Anne Suominen hyppäsi takavasemmalle. Ainakin hetkeksi, joskaan ei välttämättä lopullisesti, käsitin rivien välistä.

 Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Jyrki Järventaus piti mielenkiintoisen tilannekatsauksen missä mennään. Ei kaunistellut liikaa tulevia näkymiä. Toivoi Suomeenkin joustavampaa työehtomallia Saksan tapaan, missä on siitä saatu hyviä tuloksia. Paikallinen sopiminen on ehdottomasti täälläkin tavoittelemisen arvoinen juttu, koska ihan eri maailmassa eletään Kankaanpäässä kuin etelän isoissa kasvukeskuksissa.

Positiivisia pilkahduksiakin onneksi löytyy pikku palasina. Yhtenä niistä ammattiautoilijoiden polttoaineiden veronpalautus, jolla pitäisi nyt olla läpimenomahdollisuudet. Auttaa kriisissä olevaa kuljetusalaa ja pitää hintoja muuallakin kurissa, sillä aikaa myöten kuljetustariffien korotukset aina siirtyy kaikkiin hintoihin. Siinä välissä vaan monta tervettä yritystä kerkiää nikeltyä kovassa ja osin epäterveessä kilpailussa.

Illan lopuksi äänestettiin ja uskomaton draama siitä kehittyikin. 55-55 meni äänet Porin ja Rauman erinomaisten ehdokkaiden välillä ja piti ottaa arpa peliin! Anne nosti Porin Jouko Viljamaan lapun ekana ja ainakin Kankaanpääläisten bussissa hymy tuntui olevan herkässä. Ei tullut turhaan lähdettyä vaikka kello oli yli puolenyön kun Koiviston Jarmo kotitielle kaarsi. Oiva esimerkki että yksikin ääni voi ratkaista ja jokainen yksilö vaikuttaa tulevaan. Tämä kannattaa pitää mielessä tulevissa kuntavaaleissakin.

Avainsanat: yrittäjä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini