Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Virkavirhe?

Tiistai 9.10.2012 klo 22.38 - T.Roskala


Yökerho Tigerissä Helsingissä parin toisilleen ennestään tuntemattoman kaverin kesken tulee suukopua ja toinen posauttaa toisen hengiltä. Syylliseksi paljastuu väkivaltaisista rikoksista tuomittu vietnamilaista syntyperää oleva kaveri, jolle on määrätty karkotus maasta yli kolme vuotta sitten. Rikoshistoria on pitkä.

Vapauduttuaan vankilasta hän saikin karkotuksen sijaan oleskeluluvan joka on voimassa vielä kuukauden. Nelosen haastattelemat virkamiehet eivät osanneet kertoa päätöksen muuttamisen syistä. Miksi se muutettiin? Pakko on löytyä erittäin pätevä syy moiseen päätökseen.

 Onko tässä tapahtunut virkarikos ja syylliset erotetaan vai painetaanko tämäkin villaisella kuten tehtiin Tampereen pizzerian polton yhteydessä. Siinähän muutama muualta tullut "yrittäjä" päätti polttaa pizzeriansa vakuutusrahojen toivossa. Samalla päättyi kolmen nuoren elämä liekkien saaliina. Juttu nousi pinnalle ensin kun Päivi Lipponen Kimmo Kiljusen säestäessä syyllisti Suomen kansan ettei se tekisi näin rasistisia tekoja ja mene polttamaan ulkomaalaisten pizzerioita. Totuus tuli alle vuorokaudessa poliisin suusta, mutta varsin vaimeaa oli rouva Lipposen anteeksipyynnöt. En ainakaan yhtään sellaista henkilökohtaisesti koskaan saanut.

Tämä kuvastaa kovaa valtapeliä mitä käydään mediassa. Kaimapojan yöseikkailuilla kyllä hehkutellaan etusivuilla, mutta vaietaan tyystin jos kyseessä hallitsevan puolen töppäilyistä.

Kaikki tälläiset jutut on hirveän ikäviä eikä niiden revittelyistä hyödy kukaan, mutta kyllä meidän pitää saada omaan Suomeemme vielä sananvapaus. Tälläinen sensuuri mitä nytkin on harjoitettu eurokriisissä, on aivan pöyristyttävää. Kuinka vallassa olevat voi aliarvioida kansalaiset näin?

Vai tulkitaanko tämäkin kannanotto heti rasistiseksi? Eikö asioista saa Perussuomalainen ihminen enää jutella tai ottaa kantaa ilman että sitä leimaa lyödään heti otsaan. Ja kyllä, ihan samalla lailla olisi tehty virhe jos kyseessä olisi ollut aito impivaaralainen joka olisi saanut karkotuksen vaikka siperiaan.

Avainsanat: rikos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini