Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Seutu

Torstai 9.8.2018 klo 1.02 - Mielipidevankina, edelleen

On huimaa lukea Seutu jo keskiyöllä netistä näköisversiona. Ihan jo sen vuoksi että siihen uponneen kaksiminuuttisen voi päivällä käyttää parempaan tekemiseen. Hyödyntää valoisaa aikaa, sanoo vanha kansa.

 Nyt tuo aika tuplaantu ja triplaantu. Moninkertaistu jopa, kun hoksasin mitä tällä kansakunnan kahtiajaolla on tarkoitettu. Yhtäkkiä se aukeni kuin seesamia ankkalinnassa hokien. Mielipidesivua lukemalla.

 On normaaleja naisia jotka ajattelee maalaisjärjellä ja tilanteen mukaan. Kannustavat pääsemään vanhoista perinteistä jotka eivät tuota kuin tuskaa. Hallituksen pj.

 Mutta on myös naisia jotka seuraavat sokeina oppiäitiään eivätkä suostu mielipidettään muuttamaan edes vielä silloinkaan, vaikka tuhoisat seuraukset aikanaan tehtyjen väärien päätösten vuoksi on ollut kaikkien nähtävissä jo vuosikaudet. Uutta ja toimivaa olisi tarjolla, mutta luonto ei anna periksi myöntää jättimokaa. Mokaa, joka on näivettänyt Kankaanpään torin ja sen ympäristön liike-elämän.

Mies sukupolvi on koko ajan suht normaalisti ajatellut maailman menosta. Tähän joukkoon en nyt laske mukaan mitään sillanpäitä tai tervoja tai muita kosmisen säteilyn uhreja.

Jospa tämä karjalippiksellä varustettu latela miesporukka vielä löytäisi nämä ns. norminaiset, niin Suomella voisi edelleen olla loistava tulevaisuus edessäpäin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tori