Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Terroristi

Lauantai 4.8.2018 klo 0.50 - Kaupunginvaltuutettu

Terroristi. Kova määre mutta mielestäni ainoa jos pitää kuvata Aino Pennasta yhdellä sanalla.

Ylläoleva oli se täky millä varmistan että teksti luetaan kokonaisuudessa. Eräänlaista klikkihuorausta. Media opettaa.

Kesä on ollut aivan ainutlaatuinen. Normaalisti olisin siitä ja sen erikoisuudesta viestittänyt päivittäin facessa, mutta nyt ei onnistu. Bannia vielä reilut pari viikkoa. Suomessa saat tappaa torilla ja melkein estää lentokoneen lähdön ja olla sankari, mutta kun kirjoitat musta sanan väärään paikkaan ( naamakirja), sinut vaiennetaan.  Tätä on sananvapaus nykysuomessa.

 Lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen päätti muutaman häilyvän sekunnin aikana tulla 2000-luvun aarno lamminpartaaksi ja kaappasi Helsinki-Vantaalta Berliiniin lähtevän koneen haltuunsa. Siihen riitti kännykkään selfielive ja sairas mieli. 18 minuuttia oli koneen matkustajat ja henkilöstö hänen panttivankeinaan. Tilanne laukesi kun virkavalta opasti ulos. Sitä ennen Aino kehotti kaikkia nousemaan, mutta kukaan ei totellut. Ei edes oma mies. Silmissä siinsi jo saksanmaa ilman sekopäistä akkaa.

Tottahan tälläiselle terroriteollekin puolustajia löytyy. Saman vihreän porukan pj. Touko Aalto julisti Ainon välittömästi rohkeudessa Simo Häyhänkin edelle. Tämän sanottuaan toukohousu riensi länsinaapuriin läpsimään homotuttuja persuuksille. Ja kansa miettii nyt, että onko siitä sittenkään pääministeriksi.

Aika käsittämätöntä olisi, jos Aino virassaan voisi jatkaa. Varsinkin kun muistaa, miten Ikeltä lähti ulkoministerin palli alta kun tekstaili Johannalle. Tai audi mieheltä työt kun hehkutti muotoja. Tai jazzien uudelta pomolta jo ennen ensimmäistäkään työpäivää.

Mielenkiinnolla seuraamme, millaisen rumban media loihtii Ainon ympärille. Vai meneekö tämäkin "vetenä`" ?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: terrori