Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Aika kuluu kuin siivillä

Tiistai 13.10.2020 klo 19.20 - T.Roskala

Pitkin kesää kävi mielessä, että blogikin pitäisi päivittää. Oli tunne että edellisestä kirjoituksesta on kuukausia. Siitä oli yli puoli vuotta! :)

 Paljon on maailma muuttunut tänä aikana. Varmaan isoimmin mitä eläissäni on yhdessä vuodessa, Korona sekoitti pakan. Se on hallinnut keskusteluja keskitalvesta alkaen. Ensinnä kaukaisesti, sitten yhtäkkiä jo täysillä Suomessakin. Kesä rauhoitti ja korona unohtui jo osittain, kunnes palasi ennustetun mukaisesti kahta kiivaampana. Nyt sen kanssa ollaan taas ihan purjeissa. Tauti leviää ja ihmisiä sairastuu ennätysvauhtia. Talous sakkaa pahasti monella alalla.

 Omalla kohdalla koronan vaikutukset on olleet lähinnä osittain hankaloitunut liiketoiminta ja muuttuneet kokouskäytännöt. Kuljetuksiakin on edelleen kiitettävästi ollut ja kyläkaupassa käynyt monta uutta asiakasta, mikä positiivista.Sen merkitys kohtaamispaikkana on entisestään kasvanut, kun aika moni muu tapaamispaikka on "jäähyllä". Varsinkin keväällä isomman epätietoisuuden aikana hyvin huomasi miten tärkeä paikka on tälläinen tuttu turvasatama.

 Paikallispolitiikka tyssäsi aika totaalisesti keväällä joka yleensä on sitä kiivainta kokousten aikaa. Mutta vain osittain. Kaikki ne kokoukset pidettiin jotka laki vaatii. Yhdistysten ja vastaavien kevätkokoukset siirtyi syksymmälle, mutta kuntapolitiikka pelasi. Siirryttiin etäkokouksiin. Niistä oli aina joskus puhetta, että se on tulevaisuutta. Nyt se tulevaisuus iski maaliskuun puolivälissä. Etäyhteydet ja muut piti hoitaa lennosta. Täytyy sanoa, että meni kyllä paljon paremmin mitä moni oletti. Ilmeisesti ollaan sopivan kokoinen ja ketterä ja tekninen valmius kovalla tasolla. Joissain isommissa kaupungeissa saattoi pelkää nimenhuuto kestää toista tuntia, meillä muuutaman minuutin.

 Pitää kertoa noista kokouksista tarkemmin seuraavassa blogissa. Josko tähän taas syttyisi. Ja mikä ettei. Pimeys valtaa alaa ja sienet jää lumien alle.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: politiikka