Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suunta on väärä

Lauantai 3.3.2018 klo 23.40 - Tavallinen kansalainen

Loviisassa asetataan pramille nuoria tyttöjä. Kuinka hirveä voikaan olla suomalainen yhteiskunta, joka heidät olisi valmis täältä kotiuttamaan? Ihan karmeahan sellainen kansakunta olisi. Kansakunta, joka täällä jään ja pakkasten keskellä on selviytynyt. Kansakunta, joka ainoana on sotavelkansa maksanut. Hyi olkoon....likat jääköön ja 300 miljoonaa serkkuaan perässä tänne ja heti. Tänne mahtuu ja kassa kestää!

Saara Aalto pitää saada nyt maailman podiumille. Heti, tässä ja nyt. Ihan sama vaikka 5,3 miljoonaa sitä vastustaakin. Pääasia, että ylessä tätä mieltä ollaan.

Gambiasta en kerro mitään, kun se selvä vedätys on.

Siinähän se oli, iltisten otsikot. Eipä tarvitse ihmetellä, miksi se mieli halajaa takaisin 1900-luvulle. Ehkä siksi, että silloin ihmisrotu oli aika paljon terveempää kuin tällä hetkellä. Muutaman tähän muutokseen syyllisen pystyisin heti nimeämään, mutta eiköhän ne tiedossa ole aika monella muullakin.

Koitetaan nyt sinnitellä vaan eteenpäin. Koko ajan kristallinkirkkaana mielessä, että kaikki kehitys ei ole eteenpäin. Jokainenhan on nähnyt, miten ollaan lasketeltu alamäkeä tämä vuosituhat.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: aalto