Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kiriviikko alkaa

Sunnuntai 23.5.2021 klo 13.18 - Ehdokas n:o 80


Vaaliviikko alkaa ja päivitykset jääneet taas vähille tämän blogin suhteen. Onhan täällä jo kirjoituksia liki yhdeksän vuoden ajalta, joten eiköhän jollain lailla jo tutuksi olla tultu. Kävijöitä ollut karvan alle 100 000, latauksia sitten jo selkeesti yli. Taitaa nykyajan tubettajat vetää noita määriä päivässä tai kahdessa. :)

 Noihin vaalikoneisiin tuli vastailtua ja yleensä aina kommenttien kera. Eipä se pelkkä ruksi paljoa ehdokkaasta kerro. Ainakin Sanoman ( ilta-sanomat, seutu, hesari jne) ja Iltalehden koneista löytyy. Ylen kone prenkkasi ja homma tyssäsi siihen. Voi olla onnikin sillä ihmeellisiä kysymyksiä ollut. Koko laitos on ihmeellinen sillä idealismia kylvää verorahoilla. Luonto-ohjelmat ja urheilu komiaa, muuten propagandaa.

 Perinteiset makkarakiertueet ja tarjoilut jäänee nyt tyystin väliin ja se iso heikennys Perussuomalaisille. Ollaanhan oltu ihan ylivoimainen toripuolue. Toki ollaan sitä somessakin, joten jospa se tasapainottaa. Ja tärkeintä kuitenkin sanoma. Tälläkin seudulla ollaan ainoita, jotka turpeen puolesta on puhetta pitänyt. Nyt se ollaan valmiina hautaamaan yrittäjien koneiden mukana ja konkursseja ja työttömiä tulee. Järjenkäyttö pitäisi olla sallittua päätöksenteossa. Tästä voi päätellä senkin, että ainoa isänmaallinen puolue ollaan Kristillisten lisäksi. Suomi asetetaan Euroopan edelle.

 Laitan tännekin noita vaalikoneiden vastauksia, jahka saa tuota ruohoa nyysättyä lyhyemmäksi. Tämä siis sitä perinteistä vihreää, lampaiden herkkua. Ei Vihreiden lailliseksi ajamaa pössyttelykamaa :)

Avainsanat: Vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini