Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suomen puolesta

Perjantai 16.4.2021 klo 22:32 - Maalaismies


Jo vain on mennyt kotvanen jos toinenkin, kun blogia päivittänyt. Mutta nyt oli sen aika. Siihen ei vaikuttanut terveysturvallisuuden....lue poliittinen päätös...takia siirretyt vaalit eikä edes pitkittynyt korona. Ei edes järkyttävä ilmastovouhotus, minkä vuoksi tuhotaan sadat yritykset ja tuhannet työpaikat.Turpeesta tuli kirosana kun vihreät astui valttariksi.

 Syy oli paljon maanläheisempi. Isänmaallinen. Suomea ja suomalaisuutta ajetaan nyt niin nopeaan alas, ettei mukana meinaa pysyä. Lopustakin itsenäisyydestä halutaan päästä irti nopeammin kuin Keskusta Kulmunista tai Demarit Rinteestä. Vakausmekanismille ollaan antamassa periksi koska se on kertaluonteinen. Kertaluonteinen? Koska Italian mafia on sellaiseen tyytynyt? Eikö nämä puhuvat päät ole edes Kummisetä trilogiaa katsonut. Kyllä se uhri nyysitään ihan kuiviin ennen kuin betonit jalkaterien ympärille valetaan ja sillankaiteen yli kipataan.

 Urheiluruutu alkoi. Perinteisesti keväällä lätkä niitä lähetyksiä hallitsee kun pleijarit. Entäs tänään. Ykkösaihe oli iloinen ja pitkä tummahko tyttö joka oli varattu NBA:n naispuoliseen liigaan kakkosvarauksena. Hieno saavutus ja sinänsä oikeutettu ykköslööppi. Mutta miksi joka tuutti hehkuttaa että ekana suomalaisena varattiin eka kiekalla. Suomen kansalainen on muttei suomalainen. Toki juridisesti varmaan sitäkin mutta suomalaisuus häipyy jos menee jenkkeihin ja muuttaa sinne kirjansa. Tyttö kun on syntynyt Egyptissä perheensä lähdettyä Sudanista sisällissotaa pakoon. Itse tuntee eniten olevansa sudanilainen. Eli jos muuttaa kirjansa muualle, niin todetaan vaan, että asui Suomessakin. Propagandaa tämäkin.

Sen jälkeen sitten muuta naisurheilua ja vikan minuutin aikana sitä lätkää, missä lähetyksen vetäjä oli 15 sekuntia perässä. Oli niin täpinöissään.

 Nyt pitäisi alkaa ihan tosissaan nostamaan tätä isänmaan henkeä joka saralla. Tällä menolla loppuu vielä Suomi-Ruotsi maaottelutkin. Pitkään on jo ollut sellainen tunne, että koitetaan häivyttää kansallisuudet ja tehdä kaikista samaa mössöä. Ilman kansallistunnetta ei Suomi enää kestäisi samaa kuin 80 vuotta sitten. Onkohan nämä idealistit sitä koskaan aatelleet?


Kommentit

17.4.2021 9:40  saarijärvi

Pitää kuin joulupukille kirjoittaa, että ?Ensimmäistä kertaa sinulle Teuvo kirjoitan ja niin??

Turpeesta ole kirjoittanut aikaisemminkin ja sen EU:ssa saamasta kohtelusta. Meidän vihreät (Hassi, Hautala ym) levittivät siellä työryhmissä ?totuutta, kuinka ainutlaatuista, ja koskaan kasvamatonta turve maailmassa on?. Eu:ssa, kun sitten äänestäen päätetään, mikä on totuus, niin totuus oli, ettei turve kasva, ettei se ole uusiutuva, eikä turvetta saa käyttää energiaksi. Suuret turvemaat Kanada, Venäjä ja Indonesia naurahtivat asialle.

Onko Suomessa hetken ollut urheilija suomalainen? Sitten heitä, koripalloilijoita ja lentopalloilijoita mm Loimaalta lähti maailmalle suomalaisina paljon. Me pidämme silmällä, että onko jokin neljännen polven Amerikassa asuva astronautti ?SUOMALAINEN?. Tämä yksi, aikoinaan paljasti, ettei oikein tiedä Suomesta mitään. Myöhemmin sitten oli Sisu, Sauna ja jotakin Saa... tiedossa, kun suomalainen lehdistö piti häntä kymmenen vuotta suomalaisena astronauttina.

Tuo käsitys isänmaa ja Talvisota, sekä nykyinen isänmaamme ja Jatkosota, niin pikkuisen, kun sitä miettii, niin kaksi asiaa tulee varmuudella esiin.
Isäni (synt.1915) ja kolme veljeään oli joulukuussa 1939 Taipaleenjoella eversti Laurilan porukassa, eteläpohjalaisia kun olivat. Selvisivät Jatkosotaan, jossa Kurkijoen töyräällä 1944 kesällä toinen sai kranaatin niskaansa ja toinen Lapissa myöhemmin. Tämän päivän valossa he puolustivat aivan turhaan tätä maata, eri heimojen melko rauhallista yhdessäoloa, jonkinlaista menneiden polvien kunnioitusta ja ehkä sitä väkisin tehtyä uskontoa, silloin ev. luterilaisuutta. Kai siinä talonpojat puolustivat sitä raivattua peltoaan ja mettääkin.
Isäni sentään kuoli pois ennen vuosituhannen vaihdetta, eikä joutunut näkemään minne kansainvälisyyteen, suvaitsevaisuuteen ja mielettömyyteen maa ajettiin kymmenessä vuodessa. Eivät he, ja kymmenet tuhannet muut miehet, oli tätä puolustaneet päivääkään nykytiedoilla! Nyt maahan noudetaan tuhansien kilometrien päästä vierasta miestä, erikoisilla aatteillaan, uskonnollaan, joka vaatii pois luterilaisuuden laulut ja merkit. Miehiä, jotka valehtelivat tullessaan lähes kaiken iästään, nimiinsä saakka. Mieslaumat, jotka nyt sanalla rasismi kiilaavat meillä luokkaeroja, eripuraisuutta ja epäluuloja joukkoomme. He eivät ole asunnottomina metsässä makaamassa. Heitä ette näe leipäjonoissa. Muutamassa vuorokaudessa luotiin uusi luokka yläpuolelle tavallisen suomalaisen. Miten tämä näin kävi nopeasti? Tätä kehitystä varten verorahoilla perustettiin lukuisia järjestöjä, valtion virastoihin lisättiin tuhansin virkailijaa vain tekemään tämän mahdolliseksi. Eihän setäni kranaattien alle menneet tätä varten, vai niinkö uskoo nykyhallitukin?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini