Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mielipidevanki

Perjantai 2.3.2018 klo 20.36 - Vapaa ajattelija T.Roskala


Edellisestä kirjoituksesta melkein puoli vuotta. Siinä on melkein puoli vuotta liikaa. On tullut turhan paljon keskitettyä kirjoittelemaan naamakirjaan, ja tämä maksettu alusta on jäänyt varsin syrjään.

Siihen pitää tulla parannus. Uusi alku helpottui kummasti kun fb muisti toisella bannilla. Nyt 3 vrk, ilmoittivat. Ensimmäinenhän tuli, kun hehkuttelin Iivon viidenkympin voittoa ja siinä huumassa menin ylistämään suomalaista miesrotua maailman parhaaksi. Se oli jollekin taholle liikaa ja vrk tuli kirjoituskieltoa.

Voi hyvinkin olla että sama herkästi loukkaantuva taho oli nytkin asialla. Mene ja tiedä. Kellonympärys kuitenkin meni, ennenkuin fb:n puolesta taas vedottiin eettisiin kirjoitusohjeisiin jne.

Ketju sentään pysyi hengissä eikä lähtenyt kokonaan, kuten kävi Iivon kohdalla. Ketjusta kuitenkin poistettiin kohta, mikä meni suunnilleen näin. En sitä saanut kopioitua, joten muistitiedon mukaan mennään:

- Saara Aallosta oli juttua kuten nyt pitääkin, jos meinaa ajankohtainen olla. Ja varsinkin siitä, miksi hän sivuutti 300 kisaan osallistunutta Ylen avustuksella. Sääntöjä kun muutettiin lennosta. On siinä erinäiset kirosanat sinkoilleet muusikkopiireissä. Tätä arvostelin ja taiteilijaystäväni provosoi sillä, että hänen mielestään urheilua tulee liikaa!

Tähän vastasin tyyliin: " ja minä vaadin ettei yle näytä miesten pussaamista sellaiseen katseluaikaan että sen pikkulapset näkee. Näin kävi juuri yksi ilta kahdeksan jälkeen."

Tämä oli liikaa facebookille. Tai ainakin jollekin taholle joka ilmoitus namiskaa on painanut. Niin vaan todeksi osoittautui se, että tämän päivän Suomessa ei enää yleä arvostella julkisesti. Kaukana takana on ajat, kun lehtien mielipidepalstoilla hyvinkin voimakkaasti tuomittiin, jos jossakin ohjelmassa oli paljasta pintaa vilahtanut.

Tämän päivän Suomessa saat vapaasti haukkua Jumalan ja maalla elävän, Trumpia kehuvan tai isänmaallisia arvoja puolustavasta puhumattakaan.

Mutta jos pikkasenkin arvostelet sukupuolivähemmistöjä, maahanmuuttajia, yleä tai kasvissyöjiä, niin ohdakkeinen on tiesi.

Erittäin pelottava on tämä tie. Ollaan äärettömän suvaitsevaisia mutta samalla kontrolloidaan hyvin tarkasti mitä saa suvaita. Olemme vajoamassa yhteiskuntaan, mistä on pelottavia esimerkkejä hyvinkin läheltä.

Eli tässäpä syy, miksi en pääse nyt kommentoimaan ja vastaamaan kysymyksiin fb:ssa. Eiköhän se tieto tätäkin kautta välity. Jatkossa mahdollisesti hyvinkin taajaan. Toivon mukaan jossakin saa vielä vapaasti keskustella normaaleista aiheista. Vaikka ne sitten käsittelisi epänormaalia menoa. Saa linkittää, kiitos.


Avainsanat: Fb


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini