Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Turvallisuustilanne

Maanantai 18.9.2017 klo 20.00 - Valtuutettu T.Roskala


18.9.2017   Valtuuston kokous Kankaanpäässä.

Turvallisuustilanteesta Kankaanpäässä.


Olemme täällä päivän aikana puhuneet monista tärkeistä asioista niin seminaarissa kuin varsinaisessa kokouksessa. Tulot ja menot, verot ja lainat päällimmäisenä. Työttömyys  ja keinot sen hoitamiseen ikuinen huolenaihe.

Haluan tähän lopuksi nostaa esiin vielä sen kaikkein tärkeimmän asian, kansalaisten turvallisuuden. Tämä on varmaan jokaisessa kunnassa nyt se eniten puhuttava asia Turun ikävien tapahtumien jälkeen. Ainakin sen pitäisi olla. Varsinkin kunnissa, missä on vastaanottokeskus.

Meillä se on, Niinisalon kylässä. Sen kyllä hyvin huomaa täällä keskustassakin. Kulkijoita on monelta suunnalta maailmaa. Ihmisten huolestuneisuus ja suoranainen pelko on todettavissa niissä monissa yhteydenotoissa, mihinkä olemme saaneet vastata. Monenlaista tietoa ja huhua on ilmassa.

Valtuutettuna olen joutunut rehellisesti vastaamaan, että ei meillä juurikaan ole sen enempää tietoa näistä asioista ja vokissa asuvista, kuin mitä olemme saaneet lehdistä lukea.  Se tiedetään, että kielteisen päätöksen saaneita on jo meidän kunnassammekin.

Eilen saimme kutsun sotilaskotiin, missä toistakymmentä kyläläistä purki huoliaan meille luottamushenkilöille. Meitä oli paikalla puolenkymmentä.  Monenlaista murhetta ja häiriökäyttäytymistä on ollut kyläläisten riesana. Tilanne on jatkunut jo pian pari vuotta.

Eräissä asioissa on hyvä, ettei kaikkea kerrota kaikille, kuten esim. maanpuolustukseen liittyvät asiat. Niissä on sitä tietoa, mikä ei saa koskaan mennä vihollisen korviin asti. Mutta paikkakunnalla olevista ja elävistä ihmisistä pitäisi tarkempia tietoja saada, kuin mikä nyt on ollut käytäntö. Ja heti tuoreeltaan kaikista muutoksista.  Avoimella informaatiolla estetään parhaiten huhujen muodostumista. Siksi seuraava valtuustoaloite:


Perussuomalaisten valtuustoaloite


Kansalaisten lisääntyneen turvattomuuden tunteen johdosta esitämme, että Kankaanpään kaupungin turvallisuudesta vastaavat henkilöt tehostavat tiedonvälitystä paikkakunnalla sijaitsevan vastaanottokeskuksen kanssa.

Tämä saatu lisäinformaatio tuodaan valtuustolle josta se tulee samalla medialle tiedoksi. Säännöllisesti saatu faktatieto estää turhien huhujen muodostumista ja parantaa omalta osaltaan luottamusta viranomaistahoihin.

Avainsanat: vok


Kommentit

30.9.2017 20.44  Huolestunut Kankaanpääläinen

Onko minun mahdollista saada paikkakuntalaisista tarkempia tietoja? Jos on niin mistä tälläisen tiedon saan? Hämäriä suomalaisia liikkuu ympäriinsä. Haluaisin myös heistä tarkempaa tietoa.

10.10.2017 22.14  Ylläpitäjä

Kannattaa varmaan kysellä asiasta poliisilaitokselta suoraan.Itsekin pystyn sen verran sanomaan, että n. 11600 asukkaastamme reippaasti yli 11 000 on valkoihoisia eli ihan perinteisiä kanttiksia. Heidän kohdallaan on varmaan aika pieni riski joutua ongelmiin jos et itse niitä aiheuta. Joten otahan ihan relax.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini