Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Valtuustokuulumisia

Maanantai 13.5.2013 klo 20.08 - Teuvo Roskala


Tänään oli lyhyt ja ytimekäs puolen tunnin valtuustoistunto, mihin sisältyi 10 minuutin neuvottelutaukokin. Aika erikoista, kun nämä edelliset kokoukset on järkiään ollut yli kaksi tuntia oheisohjelmineen.

 

 Pari muutakin "uutta" asiaa osui tuoreen valtuutetun kohdalle. Ensinnä oli eka äänestys valtuustossa, mikä päättyi 19-16 ei-puolen voittoon eli näillä numeroilla torpattiin syksystä asti viritelty Taitoa hanke. Reilu 50 000 ekeä kerkesi tähän palaa, mutta onpa nyt ainakin rauhallisempi mieli nukkua yönsä, kun ei noista tulevista kuntaneuvotteluista ja liitoksista kukaan tiedä vielä yhtikäs mitään. Eikä mikään ulkoistus ole kovin suuressa huudossa Perussuomalaisten leirissä. Varsinkaan, jos vaarana on  että se käy pitkän päälle kovin kalliiksi kuntalaisille. Vaikea asia ratkaista, mutta hyvä näin. Samaa mieltä oli myös Vihreät, Kristilliset , Vasemmistoliitto ja 4 edustajaa Keskustasta.

 Toinen tuore asia oli päästä lukemaan oikein puhujapönttöön valtuustoaloitteemme, minkä laadimme Reimankallion takana olevan pientaloalueen suorasta kulkuyhteydestä Jämintielle. Tai oikeammin..sen puuttumisesta. Suora katuyhteyshän luvattiin alueen uudisraivaajille jo reilu kolme vuosikymmentä sitten, mutta tekemättä on jäänyt. Syystä jos toisestakin. Rahanpuute ei ole esteenä aina ollut. Nyt on ajat ja henki muuttunut ja toivon mukaan asia etenee suotuisasti. Erinomaisen tärkeä väylä tulevaisuudessa jos samalla maakaupoissa onnistutaan. Ja mikä ettei. Hyvää tahtoa ja säkillinen rahaa riittää alkajaisiksi :)

 Huomenna sitten sivistyslautakunta kokoontuu keskuskoululla ja kuullaan tuoreet tiedot koulun fyysisestä tilasta ja tehdään tukku päätöksiä. Hyviä, ilman muuta kun ollaan vauhtiin päästy!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini