Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Itsenäisyyspäivän aattona linnassa

Keskiviikko 5.12.2012 klo 20.20 - T.Roskala


Linnaltahan tuo tuntuu, kaupungintalo, maalaispojan näkövinkkelistä. Ei kattokruunuja eikä tornihuoneita, mutta tilaa kyllä yhden linnan tykötarpeiksi.

 Siellä iltaa istuimme ja kokoustimme. Itsekin Perussuomalaisia edustamassa kun neuvotteluryhmän yksi vakinaisistamme eli puheenjohtajamme valmistautui huomisiin pippaloihin. Presidentti tapaa pitää niitä ihan oikeassa linnassa tuolla maan laidalla, kaukana täältä.

 Hyvin oli kutsu kantanut. Useampi politiikan tekijä isommista puolueista ja pienemmistä täysi edustus. Puolen valtuustoa kerralla eli kattava otos.

  Hietaojan Tapio toimi puheenjohtajana ja Rajamäen Nina kirjasi ylös. Kerolan Keijo piti esityksen Posan luottamusmiespaikoista ja niitähän löytyy. Monta kuntaa kimpassa tietää myös monenlaista mietittävää puolueille ja yhteensovittamista. Aika himmeli on!

 Valtuustojen puheenjohtajuuksista keskusteltiin, koska media on varsin oma-aloitteisesti pyrkinyt myös soppaa hämmentämään. Meillä Perussuomalaisilla on siihen selkeä kanta.

Jos meidät katsotaan isoimmaksi (valtuutettujen määrällä ollaan), niin silloin valtuuston pj. on ykköstoive ja hallituksen 1. varapj.  Molemmatkin puheenjohtajuudet käy yhtäaikaa jos siihen on tarvetta.

 Jos taas Keskusta katsotaan isoimmaksi ( 45 ääntä enemmän kokonaismäärässä) ja se haluaa valtuuston pj:n itselleen, meille käy hallituksen pj:n vakanssi ja valtuuston 1. varapj. Luonnollisesti lautakuntien puheenjohtajuuksia sen mukaan mitä isoimmalle valtuustoryhmälle kuuluu. Sivistys- ja tarkastuslautakunta ovat ne meitä lähinnä olevat lautakunnat.

Hyvin asiallisesti meidän kantaamme kuunneltiin ja kaikin puolin välittyi voimakkaasti tunne, että kaikki paikalla olleet olivat aidosti valmiita kompromisseihin taataksemme parhaan mahdollisen neuvottelutuloksen Kankaanpään kannalta. Se tuntui hyvältä ja lujitti uskoa siihen että tulemme kyllä selviämään tulevista kireistä ajoista. Yhteistä tahtotilaa ja joustavuutta. Sitä se vaatii ja ainakin meiltä sitä löytyy. Näkemäni perusteella kaikilta muiltakin. Hienoa!

 Neuvottelut jatkuvat 17. päivä kuluvaa kuuta, jolloin käsittelyyn otetaan Vatajankosken Sähkö.

 Hyvää ja rauhaisaa itsenäisyyspäivää kaikille.

Avainsanat: Posa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini