Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Dramatiikkaa kehiin

Torstai 29.11.2012 klo 21.59 - Teuvo Roskala


Urheilulla jatketaan. Lentopallosta sujuvasti toiseen isoon sisäpalloiluun eli koripalloon.

 Varmaan kaikki pidempään urheilua seuranneet muistaa Munchenin -72 kesäkisojen dramaattiset ratkaisuhetket koripallofinaalissa. Toki niissä kisoissa paljon järkyttävämpääkin koettiin kenttien ulkopuolella mutta ne asia erikseen.

 Tuossa finaalissahan esiintyivät siihen asti aina olympiakullat vienyt USA ja NL. Peli oli kuumaa alusta alkaen. Itänaapurimme piti lievää otetta koko ajan ja johti peliä ihan loppusekunneille asti niukasti. Sitten jenkeille tuli vapaaheitot ja takamies Collins upotti molemmat (siihen aikaan oli aina 2 vaparia). Peliaikaa kellossa 1 sekunti!

 Amerikkalaiset olivat käytännössä jo mestareita kunnes alkoi kaikkien aikojen show. Tuomari ja direktoraattishow nimenomaan.

 NL väitti pyytäneensä aikalisää ennen vapareita ja se jääneen huomioimatta. Kelloon lisättiin kaksi sekuntia ja peli sai jatkua. Sekunnit menivät umpeen ja USA alkoi villit voitonjuhlat. Mutta mitä kummaa....NL protestoi ettei pelikelloa oltu saatu ajantasalle ja ajanottaja painoi summeria ilmoittaakseen tästä!

 Ja taas rustattiin 3 sekkaa pois taulusta ja alettiin uudestaan NL:n päädystä. Terävä syöttö sisään, siitä pitkä USA:n korin alle ja Belov punnersi kahden jenkin välistä voittokorin! Nyt oli äiti Venäjän vuoro juhlia ja se piti amerikkalaisten raivoisasta protestoinnista huolimatta.

 Koskaan ei USA tullut hopeitaan noutamaan palkintojenjakotilaisuuteen.

Melkoinen näytelmä ja silloin pikkasen toisella kymmenellä oleva nöösipoika luuli ettei vastaavaa tulisi koskaan enää näkemään. Mutta koskaan ei voi sanoa...ei koskaan :)

Avainsanat: koris


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini