Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eka keskustelu isossa pajassa

Perjantai 21.9.2012 klo 0.02 - T.Roskala


Osittain keskustelun katsoneena ei se kovin suuria tunteita herättänyt. Varsin varman päälle vetivät puoluejohtajat. Tässä vaiheessa ei vielä kortteja pöytään käännetty eikä väriä tunnustettu. Mutta jahka mennään muutama viikko eteenpäin, alkanee tapahtua. Varsinkin jos PS:n käppyrä menee yläpystyyn yhtä vinkeesti mitä viime kuukaudet on tehnyt.

Ensimmäisenä kiinnittyi huomio siihen että suurin oli myös puheliain. Eli Katainen sai suunnilleen joka kolmannen puheenvuoron eikä häntä hätistelty lopettamaan.Jyrkihän nyt puhuu vaikka aamuun asti aiheesta kuin aiheesta. Vaikka ei mitään siitä ymmärtäisikään, niin juttua soljuu kuin Höyry-Häyriseltä parhaimmillaan. Ja se on aika paljon sanottu se.Siinä on joku julistajalahko menettänyt miljoonan arvoisen miehen politiikkaan.

Mielipidekin vaihtuu sujuvasti tilanteen mukaan. Kysyttäessä kenenkä mielestä pitää järjestää kansanäänestys kuntaliitoksista, pysyivät Jykän ja Jutan kädet alhaalla, Sitten vilkaisu ympärille ja ylös,,,taas alas...ja ylös kun kaikilla muillakin. Andersonin asiaa tivatessa se olikin puheenvuoron pyyntö...loistava poliitikon vastaus:) Ja Jutta teki perässä...

 Ruotsalaisten pienen mutta ah, niin isot lasit (ja egon) omaavan aloitteljan Jyrki oli valjastanut ns. rakkikoirakseen. Kohteena luonnollisesti pahin vastus eli Timo Soini. Nuoruuden innolla kloppipoika päästeli surutta juttua Soinin osaamattomuudesta asioiden ratkaisuihin. Tästähän ei Timo ollut moksiskaan sen paremmin kuin Janin aloituksesta Väätäis-kohun suhteen. Soini kun tietää että nyt pitää maltti olla valttia, koska muut haastaa nyt aallonharjalla ratsastavan. Teot puhuu puolestaan.

Arhinmäki osoitti katu-uskottavuutta ja puhui aina vaikkei lupaa saanutkaan. Tuli oikein mieleen vanhan hyvän ajan kommunistit jolta et tahtonut suunvuoroa saada:)

Illan surkuhupaisin näytelmä nähtiin, kun Jutta pokkana kosiskeli äänestäjiä kertomalla ratkaisumallin nuorten syrjäytymiseen. Pienet luokkakoot. Demarin suusta jotka on koko ajan ajaneet kyläkouluja alas ja keskitettyjä isoja kouluja joissa ei homma kenenkään hallussa koulukiusaamisten ym. kohdalla! Ajattelin että voiko näin härskiä olla? Että tehdään toista ja luvataan toista. Ilmeisesti voi.

Avainsanat: keskustelu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini