Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalihuoneisto iskuun

Keskiviikko 19.9.2012 klo 23:24 - T.Roskala


Illalla pidimme talkoot ja laitoimme torin varren vaalitilan viimeisen päälle hienoon iskuun. Osa porukasta oli sitä jo alustanut ja nyt runsaslukuinen aktiivien talkoojoukko pesi ja puunasi, pisti julisteet ja asetteli pöydät tuoleineen paikoilleen. Kaikki on valmista lauantaita varten!

 Silloin on virallisemmin Perussuomalaisten vaalihuoneiston avajaiset keskipäivään ajoittuvan toritapahtuman yhteydessä. Entisessä Lillin (lahjatavaraliike) tiloissa on kahvia pullan kanssa tarjolla ja paljon hyviä ajatuksia:) Koitamme saada paikalle paljon ehdokkaitamme että pääsemme tutuiksi mahdollisimman monen torilla vierailevan kanssa.

Jatkossa tilaa pidetään auki sen mukaan kun ehdokkaat kerkiää paikalla olemaan. Nuo leipätyöt kun monella estää päivisin äänestäjien tapaamista. Eiköhän ainakin toripäivisin siellä tavata säännöllisesti. Uskoisin kyllä että muinakin päivinä tapahtumia riittää. Katsotaan nyt jahka alkuun päästään.

Tilat ainakin on hulppeat, kiitos meidän vuokranantajan joka itsekin on Perussuomalainen kuten suurin osa meistä Vihteljärveläisistä varmaan tänä päivänä on. Ainakin liki:)

Avainsanat: vaalit 2012


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini