Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Abortti

Maanantai 13.8.2018 klo 23:15 - Kristitty


EM-kisat päättyi Suomen suureen riemujuhlaan. Viestimiehet nousi hylkäyksien avittamana aina kuudennelle sijalle asti. Kisojen paras suoritus! Tämän avulla päällystö meinaa säilyttää paikkansa. Sijoituttiinhan sentään kolmessa lajissa pisteille. Mitäpä siitä, että vajaa 40 muuta kisajoukkueen jäsentä oli enemmän tai vähemmän turistin osassa. Lyötiin sentään Argentiina!

 Vaikka ei ole edes kuulu Eurooppaan. Tuo maa nyt sattuu olemaan kuuma puheenaihe Suomessa. Äänestivät siellä toimivan lain puolesta. Vain raiskatut ja terveydelle vaaralliset raskaudet voidaan keskeyttää. Ulkoministerimme Timo Soini puolusti tätä. Oli monelle yöunien menettämisen paikka. Ei tuollaista viestiä saisi maailmalle julistaa. Luulevat vielä, että Suomessa ei suosita lapsentappamista.

Tuollanen termi tuli väkisin mieleen kun katseli illan a-studiota. Asiantuntija lääkäriksi tituleerattu naislääkäri veti pokkana, että kyllä aborttiin pitää olla oikeus jos vaikka työpaikka vaihtuu tai parisuhde katkeaa!! Hei haloo, tappaa ihmisenalku siitä hyvästä että vaihtaa työpaikkaa kontulasta vuosaareen. Tai jättää jarkan 3 kuukauden tiiviin suhteen jälkeen ja ottaa penan takaisin kun se pääsi taas sörkästä vapaalle.

Mitä keskustelussa ylipäätään teki varapuhemies Haatainen? Eihän hänen kuulu tuossa tehtävässään osallistua aktiivi politiikkaan. Puolueeton taho pitää olla tämän ajan. On vielä kaiken lisäksi aivan onneton poliittisena vaikuttajana. Nytkin hävisi Päivi Räsäselle 100-0. Ei tullut vastausta Päivin kysymykseen, minkä ikäisellä Tuulan mielestä on ihmisoikeudet. Ilmeisesti ne on vasta silloin kun lapsi pystyy eka kerran lähtemään mukaan pridemarssille.

Raiskatulle pitää  abortti suoda, jos tekijä on täysin outo. Tai erivärinen. Avioliitossa kun ei voi edelleenkään tulla raiskatuksi. Ei ainakaan tavallisten valkoisten heteroiden suhteessa.

Jännä juttu muuten se, että aika moni suomalainen nainen kauhistelee Syyrian sodan lapsiuhreja ja silti ovat valmiita tappamaan oman lapsensa. Miettikää sitä.


Avainsanat: murha


Kommentit

3.9.2018 16:56  Kaija virtanen

Hyvä! Ei kyllä saa nuoren elämäm alku itse mahdollissuutta pärjätä kun jo ennen alkujansa kohtalosta päätetään!!!!

3.9.2018 17:51  Gregorian Ale

Mitä seuraavaksi? Evoluutioteoria on puppua ja maapallo on litteä?

3.9.2018 18:23  Tinksu.

Nomen est omen. Täyttä roskaa.

3.9.2018 18:33  no daa

No eipä se raiskaus avioliitossa ole niin paha juttu kuin joku puskaraiskaus. Enkä toki väitä että avioliitossa saa raiskata, mutta puskaraiskaus on järkyttävämpi yllätys. Jos taas tutun käytöksessä huomaa jotain outoa, eiköhän kannata poistua paikalta.

4.9.2018 11:08  Jätelä

Kaveri vaikuttaa siltä kun otettaisiin Teuvo Hakkarainen, ja siitä "hakkaroitaisiin" se näyttämään ja kuullostamaan enemmän Teuvo Hakkaraiselta

4.9.2018 14:00  Sepi

Loistavaa matksua. Tällainen kertoo taas demokratian hienouksista ja sivistyksen tasosta.

4.9.2018 14:09  Jep jep

Hyvä teuvo. Olen kanssasi kaikesta muusta sanaa mieltä paitsi siitä, että avioliitossa ei voi raiskata. Toki avioliiton sisällä raiskauksen rajat ja vivahteet on erilaiset kuin sen ulkopuolella. Mutta totta kai silmitön väkivalta on väkivaltaa avioliitossakin. Mutta totta on myös se, että abortti on pelkkä jälkiehkäisykeino. Häviävän pieni määrä nimittäin vuosittain tapetuista n.10 000:ta sikiöstä on saanut alkunsa raiskauksen seurauksena. Abortti on siis Vastuuttoman huseerauksen jälkeinen murha. Raiskatulle on toki helpompi tehdä abortti, mutta onko se raiskaus sen lapsen syy? Ansaitseeko se lapsi kuoleman isänsä tekojen vuoksi?

4.9.2018 19:24  Je suis

Itse asiassa naisen pitää mennä raiskaajansa kanssa naimisiin näin lukee sanassa.

5.9.2018 7:50  make

Blogistin mielipiteet ovat rikastuneet melko monikulttuurisiksi.

Islam on rikkaus vai miten se meni?

5.9.2018 14:31  Jussi Pelkonen

Jos raamattua käyttää "todistelussaan", kannattaisi kirja ainakin kerran lukea läpi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini