Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Näin oli Neuvostoliitossa..nyt meillä

Torstai 9.8.2018 klo 23.49 - Mielipidevanki


Tulevaisuudentutkijan mukaan koko Suomen asuttuna pitäminen puolestaan vaatisi esimerkiksi maahanmuuton lisäämistä "

Kuinka pihalla tuollainen tutkija voi olla! Jos tänne maalle alettaisiin rahtaamaan urakalla mustaa miestä, niin sitten täältä haipyisi alkuperäinen kansa, eikä ne keskenään pärjäisi viikkoakaan.

Maaseudun vahvuushan piilee juuri siinä, että täällä ei erirotuiseen törmää joka kuukausi.

*********************************************************************************************************


No jos mä ny sitte kumminki jatkan treeniä....pitää koittaa hävittää kaikki vanhat kansakouluaikaiset kirjatkin. Ainakin repiä se sivu irti missä oli...*pieni neekeripoika rannalla pesee kasvojaan, vaan valkoiseksi ei tule milloinkaan*. Emme silloin 60-luvulla ymmärtäneet siinä mitään pahaa. En kyllä edelleenkään. :)

************************************************************************************************************

Tuossa yllä on pari katkelmaa face kirjoituksistani, mistä on bannia rapissut. Ensimmäinen pari viikkoa sitten rustatusta ajatusten tonavasta, jonka ansiosta vielä toisetkin kaksi viikkoa menee pelkästään muiden tekstejä lukiessa. Ei silti, hommaa on siinäkin. Toinen puoli haukkuu kaiken liikkuvan ja toinen puoli kehuu itseään ja/tai lähipiiriään herkeämättä. Jos et kuulu kumpaankaan, niin iso käsi. Heitäkin on, onneksi.

Nuo pari katkelmaa kannattaa lukea vielä toisenkin kerran uudestaan läpi. Jos edelleen löydät niistä vihapuhetta, suosittelen jättämään ainakin tämän blogin seuraamisen siihen. Niissä kun ei sitä puhetta ole pätkääkään, vaikka naamakirja ja sen palkkaamat "seuraajat" näin väittävätkin. Kyllä kyseessä on puhtaasti poliittinen ajojahti, mitä harrastetaan varsin laajasti suomessakin. Huoli on kova. Perinteiset korruptoituneet valtarakenteet alkaa murenemaan avoimen tiedonvälityksen aikakautena. Painettu media ja kansalliset teeveekanavat on vielä suppean porukan hallussa, mutta päivä päivältä hiekka valuu tiimalasissa.

Kyllä kansa tietää.

Avainsanat: banni


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini