Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Katse tulevaan

Tiistai 28.3.2017 klo 18.23 - Ehdokas n:o 102


Huomenna alkaa ennakkoäänestys. Vielä jokunen viikko sitten tuntui vaalit olevan iäisyyden päässä, mutta ei enää. Niin nopsaan on viimeiset päivät ja viikot kuluneet. Olemme saaneet sivusta seurata oikein vanhan ajan koplausta ja suhmurointia monine käänteineen. Samalla on päätetty isoista asioista lautakunnissa ja tehty tiivistä vaalikiertuetta sivukyliä myöten. Sieltä on tullut paljon kiitosta! Hieno juttu, otamme ne nöyrän kiitollisina vastaan.

 Kuntavaaleihin Perussuomalaiset lähtee Kankaanpäässä intoa täynnä. Kulunut vaalikausi oli kokonaisuudessaan hyvä ja seuraavasta koitamme saada osaltamme vielä paremman. Se sataa silloin kankaanpääläisten laariin pelkkää mannaa.

Terveyskeskuksen säilyttäminen ja sen toiminnan turvaaminen pohjois-satakunnan keskuksena on varmaan tavoitelistan kärkihanke. Uskoisin, että tässä kaikilla puolueilla on yksimielisyys.

Liikunta kuuluu oleellisena osana terveydenhoitoa. Meillä on monipuoliset liikkumismahdollisuudet ja paranevat entisestään, kun koko pyhättö pistetään remontin alle. Tavoitteena on vielä saada se lisäallaskin, josta tuntuu nyt tulleen jonkinlainen polittinen kiistakapula. Ei pitäisi kyllä rahasta olla kiinni tuon kokoluokan hankkeessa. Pitkällä tähtäimellä edullisin ratkaisu olisi tehdä kokonaan uusi liikuntakeskus, mutta tuo viheliäisen ylimitoitettu suojelu tässäkin taas lyö kapuloita rattaisiin. Kaikki tiilirakennukset pitää hengissä säilyttää, sanoo lait ja asetukset, ilmeisesti.

Matkailu on meidän uusi reima ja suutarit, jos sen osaamme oikein hyödyntää. Naapurikuntien kanssa yhteistyötä tehden. Meillä on kankaita suuntaan jos toiseenkin. Puhdasta luontoa löytyy. Lentokentistä täydelliseen moottoristadioniin, kaikki alle tunnin säteellä toisistaan. Raharikkaat aasialaiset Härmälään, siitä pienkoneella Jämille. Sen jälkeen ohjelmaa löytyy jos jonkinlaista, kun vaan sitä järjestetään. Vaatii kauaskatseisen visionäärin ja riskirahoittajia, jotka haistaa bisneksen. Ei Levilläkään poro hullu ollut vielä aikojen alussa.

Täsmähankintana kansainvälisyys on hyvä. Taskut rahaa täynnä olevat turistit on tervetulleita joka paikassa. Sen sijaan meidän elätettäväksi tulevat tyhjän notkujat ei hyvästä ole. Elintasosurffareille pitää sanoa ehdoton ei jo rajalle tullessa. Kansallinen etu jo sitä vaatii. Kansalaisten turvallisuus on tärkein asia, mikä eduskunnan päätösvallassa on. Eikä tätä pidä sekoittaa ihmisten auttamiseen. Suomi kyllä täyttää kaikki kansainväliset sopimukset moninkerroin ja on niin aina tehnyt. Nyt pitää se apu suunnata sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Sotaa käyvissä maissa ja niiden lähialueilla. Kotimaassamme verorahojen hussaus parikymppisten nuorten jannujen pleikkareihin on täydellistä sinisilmäisyyttä. Nekin rahat tarvittaisiin sodan uhreille ennemmin. Puhumattakaan oman kansamme avuntarvitsijoista. Tuntuu aika monelta unohtuneen tässä kauheassa monikulttuurisuusvimmassa, että Suomessakin on avuntarvitsijoita sankoin joukoin. Ihan valkoihoisiakin.

Pidetään Suomi suomalaisilla, Kankaanpää elinvoimaisena, kylät ja koulut hengissä, tiestö kunnossa ja huolehditaan toinen toisistamme. Siinä pääteemoja, joita ajan valtuustossa jatkossakin, jos kansa sen suo.

Teuvo Roskala numero 102

Avainsanat: valtuutettu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini