Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tunnusteluja

Lauantai 3.11.2012 - Teuvo Roskala

 Ollaan päästy pyhiin asti ja suurin häly on rauhoittunut vaalien jälkeen. Nyt katsellaan ja kuulostellaan, mitä tuleman pitää.

 Toripäivänä oli melkoinen kansanpaljous kun kiitoskahvit keitimme kansalaisille puoluetoimistolla. Väkeä oli ajoittain ovelle saakka ja tunnelma katossa kuten vaalien supervoittajien kannattajien keskuudessa kuuluukin olla. Nyt pitää hetki juhlistaa ja sitten alkaa taas arkinen aherrus poliittisella kentälläkin. Ovien sulkeuduttua olimme vielä reilun tunnin paikalla ja yleisellä tasolla kävimme läpi tulevaa. Onhan meidän ryhmässä 7 ensikertalaista näissä kuvioissa joten uutta on paljon.

 Eilen poikkesin Postellissa Kokoomuksen vastaavilla kahveilla ja sain onnitella läpimenneitä ja ottaa myös itse niitä kädenpuristuksia vastaan. Tunnelma oli asteen laimeampi mutta toivorikkaita oltiin sielläkin tulevasta. Ja mikä ettei, takuulla yhteistyökykyinen ryhmä heilläkin on kasassa. Sama odottava fiilis oli aistittavissa, eli nyt seurataan mikä on vaalien henkilökohtaisen "jytkyn" tehneen Kaken pelin avaus. Täpärästi Keskusta sai enemmän kokonaisääniä (45) mutta neljällä äänestyalueella kuudesta vastaavasti me. Vihteljärvellä olimme yhden edellä joten ihan tasabuukissa olemme sielläkin vaikka kylästä ehdokkaita sisään saimmekin 4-1 suhteessa.

Nyt on näiden laskelmien aika mennä arkistoon, ja aloittaa vuoden alusta uusi valtuustokausi puhtaalta pöydältä. Paljon on päätettävää ja kipeitäkin asioita päätettäväksi tulee takuulla kasvavassa määrin eteen. Niissä on vaan löydettävä se paras mahdollinen ratkaisu josta isoin etu tai pienin haitta kuntalaisille.

 Perjantaina 9.11 Teuvonpäivänä tarjoamme kahvit Wihtiksellä kaikille asiakkaille ja äänestäjille ja toivon mukaan mahdollisimman moni pääsee käväseen uusista valtuutetuistakin paikalla. Itse koitan varsinaisesta leipätyöstäni päästä paikalle iltapäivällä ja eduskunnan delegaatio ( Anssi, Jallu ja Pekka) kurvannee pihaan viiden pintaan jos kelit suosii.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntavaalit

Viimeinen rutistus

Lauantai 27.10.2012 - Teuvo Roskala, 37

 Hieman haikeana tätä nyt kirjoitan. Yksi osa elämää alkaa olemaan takanapäin. Nimittäin elämäni ensimmäinen vaalityö. Se loppuu viimeistään reilun vuorokauden kuluttua ja sitten nähdään mikä on lopputulos.

 Kuntatasolla onneksi ei ratkaise mediajulkisuus kuten vaikka eduskuntavaaleissa saati eu-vastaavissa. Niissähän on liki mahdotonta päästä läpi jos ei jossakin pippaloissa ole tutuksi tullut ja televisiossa ja iltiksen lööpeissä ollut. Hyvässä tai pahassa.

Kuntavaaleissa painottuu enemmän se mikä ehdokas on ihan oikeesti. Äänestäjät sitten ratkaisee onko hänestä päätöksentekoon vai ei.

 Siitä pitää olla hirmu tyytyväinen että kampanjointi on ollut reilua puolin ja toisin. Isoilta ylilyönneiltä on säästytty joskin aina pikkasen muistutellaan mitä on tullut tehtyä tai jäänyt tekemättä. Mutta sehän just kuuluu politiikkaan! Maan hiljaisin en itsekään ole enkä sitä koskaan ole kiistänytkään. Vaimokin on ollut mielissään kun edes joskus joku muukin joutuu jakamaan tämän eikä yksin tarvitse kuunnella kaikkea mikä mieltäni painaa asioiden hoidossa:)

Torilla oli taas hienosti porukkaa liikkeellä ja hyviä keskusteluja käytiin. Siitä olin erittäin tyytyväinen että kun pienen kierroksen tein ja Juhantalon, Kallaman, Lehtisten (Sari, Oili, Timo) ja Elomaan kanssa jutuilla olin, niin kaikilla oli sama ja selkeä päämäärä: Kankaanpää pidetään jatkossakin vahvana ja kilpailukykyisenä seutukuntana, missä ihmisten on hyvä elää ja olla. Kaikesta aistii että kovien aikojen koittaessa yhteistyö sitoo ihmiset yhteen ja talvisodan henki astuu esiin, kuten Sisko (Koskela) sen niin hyvin toi esiin kun kertoi vielä "pikkuisen" kovemmista ajoista kahvilassamme.

Siinä kahvilassa huomenna sitten jännätään illalla kuinka käy. Kaikki ovat tervetulleita!

Se taas olenko sitä yhteishenkeä toteuttamassa käytännön tasolla on nyt Sinun käsissäsi äänestäjä.

Houston vaikenee tältä illalta....

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntavaalit

Vaalisivut avattu!

Lauantai 15.9.2012 - Teuvo Roskala

Vaalisivuni ovat nyt virallisesti avattu. Siitä iso kiitos insinöörille ja taustajoukoille. Ennenkaikkea tietenkin myös Perussuomalaisille, jotka suo tälläisen mahdollisuuden tuoda esille aatoksiani. Niitähän on kun vauhtiin päästään.

 Nyt pitää tsekata kuinka sivut näkyy ja jatkaa huomenna lisää.

Terv. Teuvo

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuntavaalit 2012, Teuvo, Roskala