Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Urheilu

Lauantai 11.8.2018 klo 23:52 - Realisti

 Valioliiga alkoi eilen ManU-Leicester ottelulla. " Vanhaan hyvään aikaan" koko kierros pelattiin aina lauantaina kello 17.00 suomen aikaa. Nyt se sirotellaan vkl:n ympärille mahdollisimman tehokkaasti. Näin saadaan livenä puolen tusinaa ottelua ja sitä kautta katsojia ja mainostajia ja rahaa. Simppeliä.

 Mitään isompaa ei ole näissä ekoissa otteluissa tapahtunut. Suuret on suuria, edelleen. Huomenna vasta ne isoimmat ennakkosuosikit estradilla, ensin Pool ja sitten City.

EM-kisat on loppuhuipennusta vailla. Lipsanen kantaa huomenna koko kansakunnan paineet niskassaan. Vähintään metku on tultava, mieluummin mestaruus maailmanennästyksellä. Se paikkaisi nämä katastrofaaliset kisat Suomen kannalta katsoen.

Tasan 90 vuotta sitten Amsterdamissa kisojen 7. päivänä Suomi otti Toivo Loukolan johdolla esteissä kolmoisvoiton ja kymmenottelussa oli kaksi sinivalkoista korkeimmilla korokkeilla. Keskellä Matti yrjölän isä Paavo. Jäi siinä sentään yksi pronssi muille.

Tänä päivänä vastaavaa osoittaa Ingebritsenien veljeskolmikko vuonojen maasta. Siitä vaan napsivat mitaleita ja mestaruuksia 17-vuotias keulakuvana. Tai puolalaiset joiden naiskiituri juoksee tunnin sisään kahdesti kultaan! Vieläpä äärettömän hapokkaalla ratakierroksella. Ja kansa hurraa televisioiden äärellä ko. maissa.

Mitä samaan aikaan suomessa? Rönkä julistaa uutisten alussa että flow festivaalit tuo Helsingille ja Suomelle huikeesti mainetta. Sen jälkeen näytetään sen seitsemää väriä olevia hiphoppaajia ja päästä varpaisiin tatuoituja narkkareita ja todetaan että ' voi kuinka meillä kaikille oli niin mukavaa.'

Paitsi niillä koirapuistoansa kaipaavilla lemmikkien omistajilla joiden paikan olivat nämä fillarikommunistit vieneet omin luvin.

Sillä kohtaa aukeni, miksi emme enää pärjää urheilussa. Se kun vaatii verta, hikeä ja kyyneliä. Tuo maailmamusiikki ei muuta kuin siltsumaisen asenteen huumeisiin ja *suvaitsevaisuutta.*

Nuorena polska oli lähinnä vitsi. Nyt sinne muutto ei tunnu yhtään hullummalta ajatukselta. Paitsi että siellä ei rajat ole auki. Se kansa pitää huolta omistaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: flow