Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Välikysymys

Perjantai 17.8.2018 klo 20:17 - Perussuomalainen

Rannikolla asuva väestönosa laulelee merimies aiheisia juomalauluja rapujuhlia viettäen. Mannersuomessa valmistaudutaan huomisiin hirvipeijaisiin. Kulttuurierotko selittävät miksi aika monesta asiasta olemme niin eri mieltä.

 Mielenkiintoista nähdä miten RKP vastaa isoimman oppositiopuolueen SDP:n kutsuun lähteä keskustelemaan ulkoministeri Timo Soinin aborttikannasta. Väsäämään mahdollista välikysymystä. Kutsu koskee koko oppositiota, joten koskee se perussuomalaisiakin.

Mielestäni vastaus siihen on yksiselitteinen. Kiitos ei. Oli sitten mitä mieltä hyvänsä ulkoministeristä tai abortista.

 Jos nyt lähtee mukaan tälläiseen välikysymykseen, myöntää samalla sen, että nykyinen sananvapaus on ihan ok. Saat olla mitä mieltä tahansa, kunhan se on meidän suvaitsevaisten mielen mukaista. Saat vapaasti hehkuttaa sukupuolineutraalia avioliittoa, vaikka se sillä hetkellä ei olekaan vielä Suomessa sallittua. Voit tätä hehkutusta tehdä vapaasti ministerinä, vieläpä ulkomailla ja kännissä kuin käki. Näin teki Paavo Arhinmäki. Mitään isompaa meteliä siitä ei seurannut saati välikysymystä.

Tähän demarien juonitteluun ei saa missään tapauksessa mennä mukaan. Lähtemällä mukaan rivit tulevat takuu varmasti harvenemaan. Uusia kannattajia sillä on turha toivoa mukaan.

Perussuomalaiset ei saa alkaa vihertämään enää tippaakaan enempää. Se polku on tuhon tie.

Koti, uskonto ja isänmaa. Ne on olleet ja pitää vastakin olla meidän puolueen kulmakiviä. Niiden kautta sitä nostetta tulee. Varsinkin, kun ruiskaunokki ne aikapäiviä sitten hylkäsi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: abortti