Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Itsekkyys

Torstai 31.1.2019 klo 0:28 - Perussuomalainen

Oulussa on tehty päätös, että turvapaikanhakijoiden vierailut päiväkotilasten ja alakoululaisten luona on toistaiseksi lopetettu.

Nyt "asiantuntijat" ympäri maata ihmettelevät suu ymmyrkäisinä, miksi moinen päätös tehtiin. Paheksuvat voimakkaasti.

Eikö kukaan tai mikään taho voisi ostaa heille päivän lehtiä tai aukaista nettiä.

Ehkä Oululaiset haluaa suojella lapsiaan? Maahanmuuttokriittinen Junes Lokka ehdotti Oulun valtuustossa, että valtuutetut kerää listan lapsistaan, yhteystietoineen, ja lupasi toimittaa sen maahanmuuttaja nuorukaisten suosimaan ostoskeskukseen. Perusteella, että valtaosa valtuustosta haluaa tätä vuorovaikutusta kulttuurien välillä. Kommenteista puheenvuoron jälkeen voi helposti päätellä, ettei valtuutetut tässä kohtaa enää ajatusta kannattaneetkaan.

Miksi? Tee niin kuin minä sanon, älä niin kuin minä teen.

Miksi suurin osa päättäjistä suojelee omia lapsiaan, mutta ei välitä muiden lapsista? Onko maailma tosiaan muuttunut näin itsekkääksi? Oman poliittisen uran pönkittämiseksi ollaan valmiita uhraamaan naapurikorttelin lapset. Kunhan ei omalle kohdalle osu.


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lapset

Aikaansaatua

Lauantai 25.3.2017 klo 19:26 - Kuntavaaliehdokas 102

Tämä valtuustokausi oli ennätyspitkä, liki neljä ja puoli vuotta. Ylimenokausi johtui siitä kun kaikki vaalit päätettiin pitää keväällä. Aika näyttää, oliko se onnistunut siirto.

Perussuomalaisilla oli kaudella 27 aloitetta ja monta torjuntavoittoa. Yksi tärkeimmistä Taitoa Oy:n torppaaminen, joka toteutuessaan olisi tiennyt työpaikkojen karkaamisen muille maille.

Kilpailutukseen olemme saaneet vahvan kädenjäljen niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin ja yrittäjät tykkää. Jatkossakin teemme parhaamme, että eurot kotikuntaan jäisivät.

Kaikkineen kaupungin talous on saatu käyttömenojen osalta oikeaan suuntaan. Kolmas vuosi jo putkeen plussalla. Ylijäämä kasvaa, kiitos tiukan taloudenpidon. Ja seurannan. Posa vahva näyttö, vaikka se ei yksin Kankaanpääläisten taistelukenttä olekaan.

Itse olen kuulunut sivistyslautakuntaan ja sielläkin menot ovat pyörineet oikeaan suuntaan. Olemme siellä puuttuneet myös asioihin, jotka ei ole menneet ihan maalaisjärjen mukaan. Ihan kaikkia etelän pään ideoita ei kannata tänne päin kopioida. Niillä ei täällä ole ns. kasvualustaa.

Koulukyydityksissä olemme löytäneet linjan, missä paikallistuntemus voittaa Helsinkin pään tietokoneohjelmat teiden vaarallisuudesta. Onkin aika surullista, että monissa kunnissa päätöksenteko perustuu niiden antamiin tietoihin ja lukuihin. Itse koen meidän tietävän oman alueemme tiet ja niiden vaarapaikat paljon paremmin kuin tunteeton tietokone. Lasten koulutien turvallisuus menee aina kaiken edelle. Sen eteen Perussuomalaiset tekee jatkossakin töitä.

Kaupunginhallitus päätti perustaa työryhmän toria ja sen liikennöinti olosuhteita parantamaan. Paljon on kansalaisilta tullut palautetta sen tämän hetken tilasta. Jokainen sen voi todeta, hiljaista on ja tyhjillään olevia liikehuoneistoja.

Ihan alusta en mukana ollut, mutta kun paikka työryhmän puheenjohtajaksi tuli, en epäröinyt. Haaste oli kerrassaan mielenkiintoinen. Useamman kerran kokoonnuttiin. Torillekin jalkauduttiin ja yrittäjiä haastateltiin. Yleisötilaisuus veti väkeä ja herätti kysymyksiä. Tutkimuksia ja niiden tuloksia saatiin paperille. Kaiken tämän niputimme yhteen. Seurauksena entistä ehompi tori.

Nyt ei enää puutu kuin käytännön työt. Joka viikko olen odottanut, että josko jo talvi olisi taittunut ja työmaa saatu käyntiin. Vielä ei, mutta eiköhän viimeistään kuun vaihteessa. Kesätorit kun lähestyy vinhaa vauhtia. Päätökset on tehty ja rahoitus kunnossa, joten kyllä se siitä valmistuu. Kiviäkin jää, mutta ei autoilua haittaavia. Se lienee se tärkein pointti. Saadaan taas koko torialue hyötykäyttöön.

Pitänee vielä tehdä uusia blogi kirjoituksia jottei mene ylipitkäksi. Pysy kanavalla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: PS