Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalit 2019...here we come

Maanantai 11.2.2019 klo 22:13 - Vaalipäällikkö


Oiva paikka laittaa sanoja järjestykseen. Vartti aikaa ennen kuin sudet alkaa raateleen harakoita. Jottei vihuraiset hyökkää kimppuun, selvennän. Wolverhampton kohtaa Newcastlen valioliigassa.

 Facebookissa bannia vielä muutama päivä. Ja tuskin sen jälkeenkään uuteen kirjoituskieltoon menee pitkää aikaa. Vaikka ei pistäisi riviäkään. Vanhoista teksteistä voi aina joku painaa....30 vrk...syynä yhteisönormien vastainen teksti. Tekstiksi kelpaa jos kehut suomalaisia. Ja se teksti voi olla vastaus jonkun ketjuun, josta et sitä pysty poistamaan. Millä kukaan pystyy tuhansia viestejään käymään vuosien taakse läpi? Näin toimii se "pelätty" kyberhyökkäys. Hyvin paljon on kirjoittajia vaiennettu naamakirjassa. Muuallakin somessa.

 Mutta..pato murtuu jossain kohtaa. Ei voi iän kaiken tulla ilmi uusia lapsiin kohdistuneita raiskauksia, joihin Oulun kaupunginjohtaja vastaa aina samalla lailla. Järkyttävää ja tähän pitää nyt tarttua. Mutta silti Oulun valtuustossa tästä ei saa puhua? Jossain kohtaa tulee lisää hymyileviä sotureita viestinsä kanssa?

  Vanhuksille suodaan hoitokodissa 15 min. lääkäriaikaa viikossa. Morfiinia ei kuolevalle anneta, jottei tule riippuvaiseksi ja kuole huumeeseen 4 päivää aiemmin. Kestäköön kuolion jalassa kuten mies. Kaikki lupaa parannuksia ennen vaaleja. Kuinka niiden jälkeen? Muuttuuko mikään?

 Kulta Katriina menee nyt vuorostaan banniin. Sitä ei kaupassamme enää myydä. Jotain rajaa. Tämä oli puhdas tiedote. Facebook kun tekee kaikkensa, jotta sitä ei voi käyttää informaatioon.

Onneksi Pool on Cityn kanssa tasoissa ottelun vähemmän pelanneena ja Seefeld lähenee päivä päivältä. Vaalikoneistokin pelaa kuin rasvattu. Kiertue starttaa kun hieman vielä aurinko korkeammalta loistaa. Toivon mukaan ei silloin enää tarvi Varesta imitoida. :)

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini