Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalit

Maanantai 30.3.2015 klo 21:38 - Teuvo Roskala


19.4 ja 15

Siinä maagisia lukuja, jotka pitkälti on hallinnut viimeisten kuukausien aikana elämää.

Ensin mainittu numeropari on vaalipäivä, jonka jälkeen meno Suomessa muuttuu selkeästi verrattuna tähän viime vuosien tuskan täyttämään aikajanaan.

Jälkimmäinen numero 15 on Satakunnan vaalipiirin kansanedustaja ehdokkaan Jari Koskelan numero. Häneen on ladattu suuret odotukset eikä suotta. Lukenut mies, jolla on vahva yrittäjätausta. Juuri ne ominaisuudet, joita nyt tarvitaan. Vahvaa johtajuutta, jotta saadaan yrityselämä pyörimään ja työllisyystilanne parempaan päin. Vienti vetämään ja maaseutu pysymään asuttuna. Niin meille kuin tuleville sukupolville turvallinen Suomi. 

 Ehdokkaan läpipääseminen vaatii hurjasti töitä. Myös tukijoukoilta. Meillä on Jarin takana todella iso tiimi. Varmaankin pari tusinaa . Muutama jatkuvasti mukana josta iso hatunnosto heille. Talkootunteja tulee tuhansittain. Jo tässä vaiheessa on käyntejä erilaisissa tapahtumissa kymmenittäin ja edessä tiivis loppuohjelma. Makkaraa tuhansittain, karkkipusseissa vielä yksi nolla perään. Rairuohoista jo suurin osa jaettuna.

Kyllä se tästä suttaantuu. Nyt pitää vielä tsekata viestit kännykästä. Puheluja tänään 78 joista normityöhön liittyviä kolmannes eli hektistä on, mutta antoisaa!


Avainsanat: Vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini