Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaaleista vaaleihin

Maanantai 27.10.2014 klo 21:20 - Teuvo Roskala


 Pimeyden ytimessä aletaan olla. Kellot käännettiin ja päivänsydän lyhenee lujaa vauhtia molemmista päistä. Tietää Joulun tuloa samalla, mikä positiivista.

 Syksy on syyskokousten aikaa ja niitä on ollut ja on vielä jäljelläkin. Asioita pannaan järjestykseen. Sama tilanne vaalirintamalla. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkoi tänään ja varsinainen äänestyspäivä on marraskuun 9. Liputuspäivä mikä sopii minullekin oikein hyvin :)

  Vaikeat vaalit äänestäjälle kun vertaa vaikka eu-vaaleihin. Kirkko on vuosi vuodelta löysentänyt linjaansa ja sitä myötä katoaa kirkollisverojen maksajatkin. Viimeksi eilen erosi 1000 ja toinen tonni tänään kun Vantaalaiset keksi että kirkon pitää olla esillä seksimessuilla. Justiinsa. Kas kun eivät jalkautuneet Reeberbahnille. Siihen kun lisätään arkkipiispa Mäkisen möläytykset Pori Jazzin aikoihin, ei tarvi ihmetellä jos kirkko menettää suosiotaan. Ja nopeaa tahtia. Pienessä ajassa on lähdetty mukaan markkinahumuun ja seuraukset näkyy. 

  Katolilaisuus ja ortodoksit nostaa tällä menolla nopeasti kannatustaan. Kirkon pitää palata sille tielle millä se on ollut vuosisadat. Silti voi hyväksyä naispapitkin, kunhan ei hyväksy neutraalia avioliittolakia. Ja tärkeintä on että äänestää aina kun voi eikä pidä sotkea puoluepolitiikkaa nyt seurakuntavaaleihin. Parhaat menkööt läpi. Oli sitten millä listalla hyvänsä.

 Keväämmällä onkin sitten ne isot vaalit missä punnitaan Suomen tulevaisuus. Raju pitää olla kurssin käännös, jos meinataan maa vielä pelastaa. Niin tehokkaasti se on upotettu tällä vuosituhannella.

 Niihin palataan sitten hieman myöhemmin. Nyt on viisi ehdokasta Kankaanpäästä ja kaikki ei edes ole ehdokkaitaan vielä paljastaneet. Aika kisa tulee oleen äänistä.

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini