Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eteenpäin sanoi Mannerheim

Keskiviikko 27.8.2014 klo 23:22 - T.Roskala


Paljon on vettä virrannut Thamesissa sitten edellisen päivityksen. Valioliigakin alkanut, mutta jätetään se myöhemmäksi.

Politiikan auvoisella saralla on ollut varsin hiljaista kesäaikana. Liiankin, sillä ote on päässyt taas kirpoamaan ja virkakoneisto ruosteessa kuin 60-luvun pitkälapainen Homelite suulin nurkassa.

 Päiväkoti touhu onneksi saatiin ajoissa kuriin ennenkuin isompaa vahinkoa pääsi tapahtumaan. Hilkulla oli ettei rahaa palanut taas krinnikaupalla. Ei vaan pelitä tämä tiedonkulku virkakoneistolta päättäviin tahoihin. Ei kyllä pelittänyt koululaisten vanhemmillekaan, kun koulut taas alkoivat. Muutama napero odotteli turhaan kyyditystä kun aikataulutukset sekaisin. Ei ihme, jos moni vanhemmista otti isoa pulttia. Toivon mukaan vuoden päästä jo saataisiin homma toimimaan. Pitänee antaa enemmän keppiä kun porkkana ei tunnu tehoavan?

Paljon puhetta herättäneessä yksityistieasiassa tieto taas kulki turhankin nopeasti. Tai turhan virallisesti. Syrjäkulmien mummat oli kauhuissaan kun Itella ( ex-posti, tuleva posti) kantoi laatikkoon ilmoituksen missä kerrottin päätöksestä määrättyjen teiden aurauksen loppumisesta. Vasta lopussa oli maininta että päätökseen voi hakea muutosta sosiaalisin perustein. Olisi ollut huomattavasti fiksumpaa lähettää kirje pehmeämmällä tyylillä ja jättää se vallan lähettämättä ikääntyneille kansalaisille jotka tulevat aurauksen saamaan jatkossakin. Turhaa huolta ja murhetta tuli nyt ja tekninen keskus tukkeutui huolestuneista kyselyistä.

 Hallikauppaa tehdään edelleen kaupungin suuntaan mutta siinä kyllä kuuro taluttaa sokeaa. Velkainen auttaa velkaista? Ei tunnu kestävän kehityksen kuningasidealta.

 Kankaanpään Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Jari Koskelan vaalikampanja potkaistiin käyntiin hyvin näyttävästi. Hörhiäisviikonloppuna valjastettiin Tiimarin jäljiltä tyhjillään olevat tilat hyötykäyttöön ja väki tykkäsi. 60-luvun hittibiisien siivittäminä kiinnostus oli mitä melkoisin. Laulava pastori ei pettänyt :)

 Nyt vedetään lauantaina 30.8 minikiertue lähialueella seuraavalla aikataululla:

 Kokemäki 10.00-11.00
 Harjavalta 11.15-12.15
 Merikarvia 13.30-14.30

 Tervetuloa kuuntelemaan mitä meillä Kankaanpään Perussuomalaisilla on antaa Satakunnan ja Suomen parhaaksi. Nimenomaan tässä järjestyksessä!

 

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini