Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Liitos vai ei?

Maanantai 24.3.2014 klo 22:57 - T.Roskala


 Mielenkiintoinen ilta takana uudessa upeassa auditoriossa. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Velkarahallakin, vaan ei naapurin pollella.

 Varsinainen kokous kesti kymmenen minuuttia. Pari etukäteen päätettyä asiaa ja sitten erä jo edellisistä valtuuston kokouksista tuttua -vettä kengässä- leikkiä. Käytävään ja sisälle.

 Kiitettävästi oli osallistujia paikalla. Ilmeisesti molempien mahdollisten liitoskuntien valtuustot ja muutama viranhaltija ja muu silmäätekevä. Kuten pj. totesi, avoin mutta suljettu kokous.Diplomaattinen sanonta :)

 FCK:n konsultti esitteli ensin selvityksen minkä he toimeksiannosta olivat tehneet ja mikä nyt on kaikkien nähtävillä netissä. Hyvää työtä Riitalta ja kumppaneilta. Realismia.

 Paljon olisi paperissa kohtia mistä pitäisi neuvotella mutta se onkin nyt myöhäistä! Pieni työryhmä on asiaa käsitellyt ja siellä on asioiden eteenpäin vieminen ollut hankalaa. Ainakin, jos ei ole poliittista tukea ollut tarpeeksi takana.

 Tässä on kyllä varsin erikoinen marssijärjestys nyt menossa. Ensin olisi pitänyt tehdä tämä selvitys, sitten laaja kansalaiskeskustelu ja  tietenkin myös pari, kolme tälläistä yhteistilaisuutta. Sen jälkeen paperia fiksattu, uudestaan yhteisvaltuustoiltaan ja sitten vasta vikojen korjausten jälkeen valtuustoäänestyksiin.

 Aikapula uhkaa nyt vesittää koko homman. Vaikka aikaa olisi ollut melkein rajattomasti kun olisi alettu ajoissa hommiin. Viime kesänä esimerkiksi?

 On erittäin turhauttavaa esittää muutosehdotuksia jos ei valmiiseen paperiin pääse enää tekemään tarpeellisia muutoksia. Ja kyllähän niitä siellä on. Kaikkien ja kaikkia toiveita ei voi luonnollisestikaan toteuttaa, mutta kultainen keskitie olisi varmaan löydettävissä.

 Keskitie kyllä on löydetty. Varmaan liiankin keskeltä ;) Mutta valitettavasti se ei ole kultainen.

Avainsanat: Lavia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini