Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Hapuan koulu sulkee ovensa

Maanantai 24.2.2014 klo 21.54 - T.Roskala


Niinhän siinä sitten kävi kuten pelättiin. Hapua ei kestänyt enää yhdeksänsiä pleijareita...vai monastiko on ollut pudotuspeleissä, taida muistaa kukaan tarkkaan.

 Järkipuhe ei tehonnut koska suuri on kaunista ja konklaavio runnoi päätöksen läpi selvin numeroin. 23-12 oli äänestyksen tulos.

 Nyt sitten nähdään kuinka isot säästöt siitä tulee. Hyvin todennäköisesti menee kulujen puolelle, koska kylätoimikunta lunastanee koulun muodolliseen euron hintaan ja kaupunki maksaa lämmityskulut ym. menot. Eli koulun lakkautuksella saadaan säästöpuolelle max. yhden opettajan palkka ja menopuolelle liki 30 oppilaan kuljetuskustannukset. Jälkimmäiset vie homman miinukselle tai sitten opettaja on nauttinut ministeritason palkkaa. Eli se niistä säästöistä...

 Toisenkin kerran jouduttiin äänestään. Perussuomalaiset ehdotti valiokunnan muodostamista selvittämään tätä ylenkin uutisoimaa kuumaa aihetta eli mitenkä oli mahdollista että teknisen lautakunnan kokouksessa oli lautakuntaan kuulumaton jäsen mukana päätöksenteossa.

 Se ei mennytkään yksimielisesti läpi eikä mennyt läpi alkuunkaan vaan hävisi äänestyksen selkein numeroin. Nyt se sitten etenee kaupunginhallitukselle joka alkaa asiaa setvimään.

 Tämä oli kyllä hyvin yllättävää, sillä olisi luullut kaikkien haluavan mahdollisimman puolueettoman ja tarkan tutkinnan asiassa. Ettei sitten huudeltaisi kylällä peräämme että hyvä veli järjestelmä rules. Sitähän me kukaan ei haluta missään nimessä.

Avainsanat: koulu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini