Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Supertorstai

Torstai 21.3.2013 klo 22.21 - T.Roskala


Otsikon mukaisella termillä markkinoitiin tätä päivää mediassa jo viikkoja. Kaikki piti tulla kerralla selväksi. Kuka asuu missäkin kunnassa ja käy missäkin lekurilla ja mistä leikataan ja mistä säästetään lisää ja millä yleensäkin Suomi tulevaisuudessa pärjää.

 Tulos oli kuitenkin laihanlainen. Ainakin näin pienyrittäjänä tuli tunne että meni maksun puolelle ja aika rankasti. Yleensäkin oli linjaus se että etuisuuksista ei leikattukaan, vaan lysti maksatetaan jälleen kerran työtä tekevällä väestöllä.

 Yhteisöveroa pudotetaan huikeesti. Kuulostaa hyvälle mutta aika vasta näyttää onko noin raju pudotus liian iso riski.Ja ei hyödytä henkilöyhtiömuotoisia pätkääkään. Ylen teeveeuutisten lukijan sitä hieman kritisoidessa, Katainenkin myönsi riskin olemassaolon. Mutta heti perään valoi taas uskoa ja unelmahöttöä. 900 millin vaje tulee veroissa ja puolet pitäisi tulla takaisin lisätyöpaikkojen muodossa. Ken elää, se näkee.

Kunnista ei puhuttu mitään ja sotekin sivuttiin nätisti. Jotenkin tuli tunne että alkaa realismin aamu sarastaan ministeriaitioonkin ja kukaan ei enää huhdo äkkimuutosten kanssa. Hennanhan piti koko kuntakartta muuttaa muutamassa kuukaudessa ja Marian pistää sote tuosta vaan. Kuten oli helppo ennakoida jo aikoja sitten, ei se niin vaan käy.

Hautala rimpuilee ministerinpaikastaan kynsin hampain kun ei muita töitä ole näköpiirissä. Illan ajankohtaisen katseltua, on vain päivien asia koska tulee eroilmoitus. Niin paljon siinä on nyt Heidi puhunut ristiin, ettei mikään pelasta.

Onkin ihan uutta kulttuuria että media hiillostaa vihreätä. Eka kerta varmaan Suomen historiassa. Oras ja hänen kaverinsa hieman ihmettelivät kun jo 8 päivää hiilostetaan Heidiä ja puoluetta. Outoa heille koska media on aina puolella ollut. Olisivat kyselleet vaikka Timolta ja kaimapojalta, miltä se jatkuva kryssäys tuntuu. Heitä on polteltu avotulella jo vuosia. Täytyy myöntää että oli kerrankin mukava seurata poliittista ohjelmaa :) Varsinkin kun Ulpu maksoi vanhoja kalavelkojaan Heidille joka oli aikanaan tuominnut Leenan niin rajusti. Niin, naiset ei unohda näitä juttuja.

Avainsanat: Kehysriihi


Kommentit

21.3.2013 22.43  Mikko Kähäri

Tähän kirjoitukseen on helppo yhtyä! Saahan nähdä, miten Heidin käy.. En voi olla kuvittelematta, mitä perussuomalaiselle ministerille vastaavassa tilanteessa kävisi: media ja vähintään puoli eduskuntaa olisi vaatimassa eroa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini