Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pikkuhiljaa, hissun kissun..

Lauantai 29.12.2012 klo 22:16 - T.Roskala


 Varsinaiset Joulunpyhät on vietetty, joskin kyllä tuonne Loppiaiseen asti pitäisi olla yhtä juhlaa koko ajan. Maailma on tehty turhan kiireiseksi sen suhteen. Kunhan välttämättömimmät toiminnat pidetään yllä ja se olisi siinä.

 Eilen illalla taas kartoitimme Perussuomalaisten ryhmän kesken tilannetta ja totesimme että mitään isoa muutosta ei ole tapahtunut. Mutta pientä liikettä on ilmassa koko ajan ja se luo kyllä voimakkaasti toiveita siitä että sopuratkaisu saadaan aikaan. Se kuitenkin on tärkeintä tulevaisuutta ajatellen. Sen verran isoja ongelmia on Suomen ylle nyt kasaantumassa, ettei niitä kyllä kuntasektorikaan millään väistä. Silloin pitää olla sitä yhteistä halua asioiden hoitamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.Koko ajan esiin tulee uusia muuttuvia tekijöitä ja lähipäivät ratkaisee pitkälti kotikuntamme tulevaisuuden. Monellakin sektorilla.

 Lautakuntapaikkoja meille tulee tosi runsaasti valtuuston isoimpana ryhmänä ja niiden keskinäisiä jakoja teimme. Kaikille riittää kyllä puuhaa, se varmaa.

 Aikamoiset maalikarkelot oli äsken Emirateksella kun Magpiesit sai tykkimiehiltä oikein isän kädestä. Onko vuodenvaihtuessa samanlaiset hulinat tiedossa härmälandiassa vai surraanko kadotettua loistoristeilijää?

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini