Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Edistystä

Maanantai 17.12.2012 klo 23.37 - T.Roskala


Tänään taas kokoonnuimme kaupungintalolle iltakahdeksalta, kun ensin oli kirkkovaltuusto kokoontunut. Vai oliko neuvosto? Jokatapauksessa osa hoitelee niin maallisia kuin hengellisiäkin luottamustoimia. Kiirettä pitää heillä.

 Katri veti kokousta ja Ninni kirjasi. Virallisemmat osiot sillä keskustele aaltoili välillä aika laineilla. Niin kuin pitääkin vapaamuotoisessa tapaamisessa!

 Ensin Katri esitteli Vatajankoski kuvion ja äänimäärät miten luottamustoimet jaetaan Kankaanpään ja Karvian välillä. Sitten vielä eri puolueiden kesken ja niissä sitten myös naiskiintiöt. Olisiko tehty siinä vaiheessa tuo pykälä kun naiset hamusi Halosen aikakaudella itselleen kaikki ylimmät virat ja tasapuolisuuden nimissä piti miehillekin jotain antaa?

 Sen jälkeen keskusteltiinkin Hietaojan Tapion johdolla näistä hallituksen ja lautakuntien puheenjohtajuuksista. Hyvässä hengessä mentiin ja aika lähellä aletaan oleen. Ihan ei vielä selvää kumpi oli vaalien voittaja ja kumman pitäisi ensin valita ym. pientä säätöä vielä ilmassa.

 Noo...eiköhän nyt kun Jouluna syödään kinkkua urakalla, tanssitaan piiriä kuusen ympärillä ja kuunnellaan Joulun sanomaa hartaana, loputkin palaset loksahda kohilleen.

 Tärkeintä oli se että kaikilla on yhteinen tahtotila saada baletti kuntoon ja päästään aloittaan tammikuun lopulla hyvässä hengessä uusi valtuustokausi. Se vaatii vielä pikkasen joustoja sieltä ja täältä ja kaikilta osapuolilta, mutta uskon vakaasti sen totetutuvan.

Avainsanat: paikat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini