Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala



Uutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Yrittäjien syyskokous

Tiistai 20.11.2012 klo 23.25 - Teuvo Roskala


 Yrittäjien syyskokouksessa olin ja siitä enemmän fb-sivuillani kirjoitin. Hyvä oli kokous, erinomaiset trahteerit ja vuoden yrittäjäpalkinto ojennettiin Eurohamsterille ja Vesa Kyösti sen pokkasi.Nuoresta iästään huolimatta jo pitkään alalla toiminut. Isä Villeltä kaupanteon jalon taidon varmaan jo imeväisenä oppinut!

 Mielenkiintoisia keskusteluja käytiin sitten kokouksen päätyttyäkin vapaa sana- osiossa. Kallaman Susanna oli puh.johtajana ja nuiji nopsaan tahtiin päätökset läpi. Sitten jo kyllä puhuikin pitkään ja hartaasti kun yrittäjät tulevista kuntaliitoksista ja niiden vaikutuksista kyselivät. Elomaan Irmeli antoi myös omat kommenttinsa kun on myös tosi pitkään jo päättäjänä ollut vaikuttamassa kunnan asioihin. Hyvin oli molemmilla tiedot hallussa! Ihan mielenkiintoista kuunneltavaa ja ilta eteni pitkälle ennenkuin malttoi lähteä kotiin. Osa jäi vieläkin jatkamaan tarinointia.

 Toki minultakin tulevista kuvioista kyseltiin, koska isoimman puolueen edustajana paikalla olin. Eilen ensi kertaa kokoontuneissa neuvotteluryhmissä en mukana ole kuten Suski ja Irmeli, mutta hyvin tarkat tiedot kyllä on mitä on asioista juteltu.

 Meillä Perussuomalaisilla on hyvin selkeä kanta näihin puheenjohtajakuvioihin. Isoimpana valtuustoryhmänä esitämme vanhan perinteisen tavan mukaan ekana toiveemme ja se on valtuuston puheenjohtajuus. Mutta kun kerta jossain on jo epäilty että pakoilisimme vastuuta, meille sopii kyllä lisäksi hallituksen puheenjohtajuuskin. Ja jos tässä vaiheessakaan ei kukaan muu ryhmä ole valmis vastuuta kantamaan, voimme ottaa varapuheenjohtajuuksia ja lautakuntien puheenjohtajuuksia lisää.

 Kansa on meidät valinnut laivaa ohjaamaan ja se on nyt meidän tehtävämme. Sen teemme yhteistyössä muiden puolueiden kanssa koska yksin ei kukaan mitään isoa saa aikaan.

 Toivon mukaan asioissa edetään hyvän hengen mukaan ja tunnustetaan tosiasiat. Kaamein tilanne olisi että lähdettäisiin Insbruckin tielle. Kaikki lätkäfanit muistanevat miten Suomelle "melkein" jo ripustettiin ekat arvokisa mitalit kaulaan 76-olympialaisissa, mutta sitten "jostain" kaivettiin esiin uusi sääntö jonka mukaan tasatilanteessa ratkaiseekin olympialaisissa maalisuhde eika maaliero kuten kaikissa kisoissa siihen asti! Eli 4-1 onkin parempi kuin 9-5. Ja sen jälkeen juhlikin L-Saksa jos en väärin muista!

 No nyt on 11-10 eikä lasketa tuollaisia vaan eletään järki-ihmisten Kankoonpeessä:) 

Avainsanat: kokous


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini