Yhteystiedot

Teuvo Roskala
Sävintie 65
38720 Vihteljärvi
0400 326635
http://www.roskala.com/
http://wihtis.com/
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskala
http://www.facebook.com/#!/teuvo.roskalaUutiset

15.10.2012Kurssi sojottaa kohti koillistaLue lisää »3.10.2012VaaligallupLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalit lähenee ja tunnelma tiivistyy

Maanantai 17.9.2012 klo 21:51 - Teuvo


Eilen illalla kokoonnuimme kaupungintalolle Perussuomalaisten ehdokkaiden yhteiseen vaalitilaisuuteen. Paikalla oli saapunut runsaasti innokkaita valtuustoon pyrkiviä. Varmaan sellaset 25-26 ja kymmenkunta vielä uupui paikalta erinäisten esteiden vuoksi. Ainakin paria vielä tsempataan mukaan yhteisiin taloustalkoisiin ennenkuin huominen iltapäivä ja deadline ilmoitusten jätön suhteen tulee eteen.

Varsin kiitettävästi tuntuu muutkin puolueet saavan ehdokkaita liikkeelle, joten se positiivista koska yleisesti pelättiin että tässä talouskurimuksessa ei vapaaehtoisia vastuunkantajia helpolla löydä. Mutta suomalainen on kyllä sellainen, että tosipaikassa lähtee liikkeelle yhteiseen rintamaan kuten talvisotakin hyvin osoitti. Yksin ei hommasta olisi silloin tullut mitään kuten ei sen paremmin nytkään. Vain yhteisin ponnistuksin aura nostetaan suosta minne se on kahvojaan myöten uponnut.

60- ja varsinkin 70-luvulla politiikka kuohutti ja oikeisto-vasemmisto olivat voimakkaasti nokikkain. Lakot seurasivat toisiaan ja työmarkkinoilla oli levoton ilmapiiri. Maatalous oli voimissaan ja keskusta sen myötä. 80-luvulla ay-liike oli jo pitkälti  pekkaset ja pakkaset saanut runnottua sisään..tosin "väliaikaisesti"..kuten sitä silloin markkinoitiin. Maataloudessa rakennemuutos vain voimistui ja keskittyi entistä suurempiin yksiköihin.

Sitten tulikin parin vuosikymmenen jakso että politiikka ei kiinnostanut enää kuin vannoutuneita hevijuusereita ja vaalit seurasivat toisiaan laskevin äänestystrendein.

Mutta kun päästiin uuden vuosituhannen puoliväliin, johan alkoi tapahtua. Ja voimakkaasti. Kansa alkoi kyllästyä yhä hullumpaan ja hullumpaan menoon ja etsimään vaihtoehtoa. Perussuomalaisista se löytyi. Perinteisen järjen käyttöä harrastava puolue, joka ei ollut sidoksissa mihinkään vanhoihin kytköksiin. Nyt tämä euroopan tilanne voimistaa koko ajan omalla järjellään ajattelevien ihmisten joukkoa ja alkaa olemaan todellista valoa tunnelin päässä. Vielä Suomessakin suomalaisella joskus on kansalaisoikeudet kuten perustuslaissa säädetään!

Sen eteen tehdään nyt töitä että saadaan velkakierre poikki ja aletaan taas elään pohjolan perukoilla sillä meiningillä, että ensin oman maan asiat kuntoon ja vasta sitten jos ylimääräistä fyffee, sitä voidaan laivata välimeren maihin.

Avainsanat: vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini